torsdag.

ja idag var det torsdag och jag fyllde år hela 23 år gammal. Dagen har varit lugn och helt pluggfri faktiskt det var riktigt skönt ;) sedan avslutades den med bio, var och såg jägarna 2 , den var rikitgt bra faktiskt och jättefin bio är det här i örebro :)

i övrigt går skolan bra de två första uppgifterna är inlämmnade och klara och muntliga delarna var godkända så bara hoppas att det skriftliga ochså blir det , riktigt spännande :) nu bara börja med nästa som blir fältarapoort plus teoriseminarium, fullt upp med andra ord men det är bra .

har köpt två hockeybiljetter ochså först premiären mot almtuna den 28 september sedan malmö den 14 oktober blir nog två riktigt bra matcher det blir kul :) sen har jag lite annat atts e fram emot ochså som jag ska göra så.

ska ochså boka biljetten snart till kiruna, blir att åka hem den 21 dec så då kommer jag till kiruna den 22 dec sen åker jag hem till örebro kring den 6 januari ungefär :) så blir två veckor i kiruna i alla fall det blir great.

vill bara säga att jag saknar min familj och mina vänner i kiruna otroligt mycket , så ni vet men jag har det bra i alla fall :)

nej nu ska jag sova vi hörs snart igen

tisdag.

ja idag är det tisdag och har suttit på skolan hela dagen och pluggat eller på förmiddagen var det  föreläsning sen har jag pluggat så nu blir det snart sova är helt slut .

igår var det först skolan som gällde sen hem en snabb vända och lämna böckerna för att sedan gå på fotboll Örebro  - AIK aik vann dock med 2-1 efter att ha vänt . det var lite trist men var första gången jag var på fotboll här så det var kul ändå. och ganska mycket folk 9500 personer .

och snart drar hockeyn igång det blir kul :) ser fram emot det .

imorgon får jag veta om jag får lägenheten jag sökt spännande håll tummarna nu allihopa. visserligen utanför örebro men går ju bussar så inga problem ändå. så hoppas verkligen jag får den . ett problem mindre liksom :)

nej nu sova skriver snart igen


R.I.P

torsdag idag då. och tankarna går till de drabbade


tänkte  skriva några rager om den tragiska dödsolyckan i ryssland då 44 männsikor omkom. därav ett helt hockeylag . och bland annat en svensk . en av sveriges bästa hockey målvakter genom tiden Stefan Liv som verkade vara en underbar person både på och utanför isen R.I.P stefan liv  det är tragiskt att sådant får hända . det får en att tanka på alla deras familjer och anhöriga så många som drabbas så många oskyldiga som dog. då ställer man sig frågan varför ? sånt här får en att inse att man ska vara rädd om de man har för allt kan försvinna bara på ett ögonblick. nu vill jag sända alla tankar till de drabbade i olyckan deras anhöriga och familjer . R.I.P alla som var med i olyckan.


nya saker på gång

ja har nu fått igång datan efter sådär ett år haha  men tänkte att det nog behövs  nu när skolan börjat. Tänkte ochså hålla igång bloggen så att alla i norr som är intressaredae kan läsa om mitt liv här i söder.

har snart bott i örebro en vecka och allt känns bara bra, bara mycket information i början med ny stad ny skola. men det är bra . Örebro är en jättefin stad och skolan är jättefin. klassen verkar ochså jättebra så tror jag kommer trivas bra i den.

Jag bor i en delad lägenhet med tre andra tjejer, som ochså är jättetrevliga och det är bara tills vidare tills jag hittar något annat , emn det duger bra tills vidare eftersom det andra är så bra och komma överens med.

men måste bara säga att jag saknar alla uppe i norr jättemycket men tror det är bra att prova nåt annat s håll tummarna att det går bra här nere för mig nu :)

Innan jag kom till örebro var jag och pappa på semster vi bilade ner till skåne gjorde två stopp på vägen ner sen var vi drygt en vecka hoss bror i skåne innan de var dags att fara till örebro men hde en supermysig semster i alla fall :)