grattis

hej alla nu ska jag uppdatera vet att varit glest på slutet men haft fullt upp så inte rikitgt hunnit med

är så mycket som händer ska berätta lite nu i alla fall

 Måste ändå erkänna att jag saknar berga. alla underbara arbetskamrater där . DÄr var det tilloch med roligt att jobba ibland i alla fall. där trivdes jag . dagarna flöt på i ett nafs tillochmed helgerna gick fort att jobba. Ja jag vill tillbaka dit nu. varför flytta mig när dte behövdes där  Men visst har det funkat bra på larmet med vissa är riktigt härliga arbetskamrater även här och vissa dagar flyter på och går undan men vissa är så sega att man bara vill hem fort men man måste ta det man får helt enkelt.

har även skrivit kontrakt på lägenheten i februari flyttar jag in härligt m,en mycket packande väntar och bärande och sorterande men de måste funka haha .

im,orgon måndag ska jag in på operation av gallstenen skönt att bli av med och hoppas jag inte blir sjuk för länge har inte tid eller råd till det faktiskt. så nervös nu lova att hålla tummarna imorgon

det är lite av det som pågår i mitt liv.

till veckan fyller julia och rickard år så grattis världens bästa storebror och världens bästa lillasyster . Jag älskar er :)

och till helgen blir det party om jag mår bra det vill säga julia blir 18 och jag har lovat att följa med ut så det blir trevligt :)

var även ut förra helgen , Hade rikitgt skoj även om det kanske blev aningen för mycket aav det goda men en jätterolig kväll i alla fall.det ska göras om  

igår var det jobb sedan hem en vända och äta sedan upp till pappa och spela lite och sånt det var trevligt sedan for jag och lisa ut en vända hade jättetrevligt

nej nu fortsätta jobba
det var det för nu ska uppdatera oftare jag lovar

hej då alla

helgerna

nu är alla helger nästan över trettonhelgen pågår nu men ändå

Hade en underbar jul jobbade förmiddag slutade två hämtade alla julklapparna for upp till pappa kolla lite på kalle samtidigt som jag fixade de sista innan maten sedan kom alla andra och efter kalle åt vi julmiddagen var sån trevligt och gott :)

efter maten gjorde vi iordning allt inför julklappsutdelningen sedan kom tomten hahaha och lilla alexander blev så rädd stackarn . var lite synd dom fick ta ut han tillochmed en stund men vad göra han fick många julklappar om inte annat isabell brydde sig kanppt alls trodde de skulle vara tvärt om nästan men inte  det efter utdelningen öppna vi alla klappar sedan for några hem och några till mamma en stund och lämna hennes klapar ochså trevligt :) sen till pappa ern stund innan ja for hem efter en lyckad jul :)

Jobbade hela nyår men var i alla fall hos pappa på nyår beställde mat med han julia och lisa :) hade en super mysig jul med pappa ochjulia även om jag var trött efteråt dagen efter närjag började sju :) hahah

Rickard åkte hem under mellandagarna kommer sakbna han men får snart träffa han igen hoppas jag älskar dig storebror :)

äcven fredrik åkte hem kommer sakna han med jättemycket :)

även veronica och syskonbarnen for hem så känns riktigt tomt  nu i stan . men var så kul att alla syskon kom upp . älskar alla mina syskon så mysigt var det .

nå god fortsättning på det nya året allihopa kommer senare som vanligt sammanfattning av förra åretplus vad jag väntar av nästa år :)