tosdag

ja nu är dte torsdag vilket innebär att det snart är helg och det ser jag fram meot ska bli trevligt till helgen så :)

igår köpte jag mina första julklappar ochså blev att köpa till oscar och frida så två julklappar mindre. kvar . men har väl typ 11 kvar eller nåt haha. men nån gång måste man ju börja så men vet fortfarand einte vad jag ska ge elinn för något och inte pappa heller föressten måste klura lite på det ¨nu faktikst :P

för övrigt så har jag lovat frida att städa hennes lägenhet idag elelr ja nån gång under helgen men akn bara idag så. Hon är nämligen i Stockholm åker idag så. hon sa att lisa skulle städa och lisa ville inte göra det själv så jag sa att jag kunde hjälpa till . så lär väl ta ett anatl timmar men får ju lite pengar för det så då ställer jag upp haha .
sen fick jag låna hennes tvättstuga och tvätta ochså då våran var fullbopkad och jag missat min tid och känner att vi verkligen behöver tvätta alla kläder är i tvätt behov typ haha så blir en städ dag . men tiden kanske går snabbt då så det snart är helg.

Fattar föressten inte varför dom för in studiestöd åt mig när jag hoppat av skolan. sjukt men jag lär säkert bli återbetalningskyldig då ju hur korkade får dom vara på dte där stället. jaja får väl låta bli atta nvända pengarna antar jag hur dte nu ska gå till men löser sig väl på nåt sätt

nä nus ka jag gå på stan vi hörs ha det bra allihopa

äntligen

ja äntligen gjorde jag det jag klarade provet teoriprvet till körkortet altsså . är så glad . visst jag har inte fått körkortet men är på god väg nu när jag klarat teorin för köra bil kan jag faktikst tycker jag själv i alla fall . men kändes som attd et skulle gå som vanligt när jag satt där, altsså att jag skulle misslyckats med det men frågorna var rätt svåra fick jag sån obehaglig känsla attd et här komme rgå åt skogen. och närjag satt där och trodde det samtidigt som jag svarade på frågorna men sen rättade jag det och dt kom upp godkänt jag hade tillochmed marginal fick 57 poäng. blev så lycklig i hela kroppen men nu måste jag fixa det andra ochså jag emnar är jag så glad som är nu över teoriprovet hur ka dte då inte känans dne dan jag får körkortet. hopaps det blir snart.

okeej nog tjatat omd et men det är roligt. i alla fall så var jag hos tandläkaren ochd et gick bra dte me dskulle få en tid till till sommaren elle rnåt sånt .
i alla fall så möttejag elinn där och vi gick till bilen där jag berättade dne glada nyhten och snefor vi till öb och elgiganten sne till stan och gick omkring . innan vi gick hem till mig och kolalde efter julklappar på datan
sen åkte hon hem efter et tag men var som vanligt trevligt att träffa henne. väldigt trevligt.

längtar föressten som tusan till fredag då jag och elinn far till finland ska bli så roligt att åka iväg några timmar med henne och umgås liet.

sen på lördag bllir det att bjuda på middags ka blie ne rolig helg längtar som tusan ska ni veta


dagens ordspråk " Delad glädje är dubbel glädje; delad sorg är halverad sorg."

måndag

nu betalade jag just en räkning på datan. det är verkligen tråkigt med skulder ska ni veta. men så är det att vara vuxen haha . men i alla fall idag ska jag nog och simma om jag hinner får se sen hur jag gör .s ka i alla fall snart ner på ica och inhandla lite mat som jag ska tillaga innan pappa slutar jobbet.

i alla fall ringde dom från kompassen idag och det gick inte att få praktik på äldre boende för det var fullt redan så dom skulle försöka fixa på dagis istället så får ta det det är bättre än inget alls i alla fall orkar som inte sitta hemma mer nu är less på det

just nu sitter jag här med min syster ochförsöker ladda ner musik är svårt att komma på vad man vill ah ska jag säga er. men nåt komme rman väl på alltid antar jag

nej nus ka jag föra över pengar till systers konto sen blir det att gå till ica senlaga lite mat vi hörs ha dte bra alla hej då

dagens ordspråk - " Det bästa sättet att fly från ett problem är att lösa det."

hockey

lördag igen då skönt med helg man kan slappna av på riktigt i alla fall så . har i alla fall varit på hockey hela dagen. först var jag och lämnade in oddset på triangelkisoken och tanten skulle se leg där och hon är ju lite seg och grinig och hon trodde inte ens det var jag på bilden ju . hon bara " är det du på kortet" jag bara stod som ett frågetecken öhh det är klartd et är fick jag i alla fall ur mig sen. sen efterd et fortsatte jag promenaden till lombia och kollade b-jun matchen mellan kiruna och luleå. som min bror dömde ochså kiruna vann enkelt med hela 6-0 sen gick jag och bror och åt mat på frasses inna vi gick tillbaka till lombia för atts ea lagets match rickard satt i musiken så ajg satt ensam där men hade inget bättre för mig så är alltid roligt att se hockey även om matchen inte betyder nåt alls men kiruna vann med 4-1 i alla fall men spelade inte jättebra och borde gjort fler mål speciellt i första perioden. men blev bara 4-1 clemensnäs stod för moptståndet i alla fall. sen efter dte gick jag hem. var en till match med a-jun men ides inte stanna där nå mer så gick hem.

på tal om hockey så förlorad etyvärr modo mot djurgården borta med 4-1 tredje förlusten i rad nu får modo skärpa sig tycker jag. men i alla fall så förlorade luleå mot brynäs samtidigt som alla andra bottenlag i serien tog poäng och det var bra tror luleå ligger sist nu is erien eller nåt hoppas dom går till kvalserien haha då skulle jag må bra.
men som sagt hoppas modo börjar vinna igen snart.

nej nu får jag säga grattis till emma och tommi som förlovat sig grattis grattis garttis till er

och nu ska jag kolla lite tv deal or no deal tänkte jag se på. faktikst.

ha det bra hej då alla

fredag igen

ja nu 'är det äntligen fredag igen :) fick inte så mycket pengar som jag trodde jag skulle få men får resten nästa vecka så det är ingen fara i alla fall så :) men ska bli skönt med helg. blir nog en rätt trevlig och lugn helög för min del faktikst så får se vad man hittar på men nåt blir det i alla fall antar jag :)

men fattar inte varför dom inte ringer om praktiken . jag vill ah den där praktikplatsen men det går segt för dom påd et där stället ska jag säga väldigt segt.men dom kanske ringer på eftermiddagen så ska inte säga att det är kört ännu i alla fall så. bara tar litre längre tid än jag trodde det skulle ta men inget att göraåt det nån gång får jag väl praktikplatsen så. men ser faktiskt fram emot det nu om jag ska vara ärlig. blir väldigt less på att sitta hemma hela dagarna .

nu sitter jag och försöker ladda ner musik men när man väl har tid att ladda ner musiken så har man stopp i huvudet och kommer absolut inte på vad man villladda ner för nåt står helt still om man säger så. jag vet vad jag gillar men komme rinte på det . det är helt jsukt ju haha. och ändå rätt komiskt

modo förlorade igår hemma mot mora
det var inte bra alls nu får dom skärpa sig och spela bättre tycker jag men en bra sak igår var att luleå förlorde stor 1-7 hemma mot frölunda jätte bra dom är näst sist i tabellen nu och färjestad förlorade ochså verkligen bra
så inte bara en dålig omgång ändå



nej nu har jag inget vettigt att skriva så skrive rmer sen hej då ha dte bra alla

torsdag

ja igår kändes det lite ovanligt att inde dela ut anonsblad men rätt skönt ändå tror jag :)
såg i alla fall fotbollen igår var väl ingen jättebra match direkt men sverige vann i alla fall matchen med 2-1 och är klara för em på egen hand så det var roligt tycker jag :) Men lite bätre får dom nog spela i em annars går det nog inte så bra.
men det vitkiga var ju att dom gick vidare ochd et gjorde dom så nu håller vi tummarna att det går bra där ochså :D

i alla fall idag har jag ingen aning om vad som händer men eftersommina skor till gymmet gick sönder tror jag det blir att simma lite sénare i alla fall sen kanske ta en promenad ochså det skulle nog vara rätt så skönt det med . nu när jag inte har nån praktik ännu så är jag hemma rätt mycket och det blir segt så måste göra nåt i alla fall .
så det är nog planerna för idag blir nog inget annat att göra idag så.

imorgon är det äntligen fredag vilket innebär att jag får pengar igen äntligen . ska bli så roligt det . det är verkligen botten att vara pank ska ni veta . men är ju bara en dag kvar så.det är inga problem nu :)

nästa helg blir nog rätt så trevlig ska nog fara till finland med elinn och åka på alco sne ska vi plocka upp emma där och sen på kivällen ska jag bjuda på middag. Jagf ska altsså stå för matlagningen så bara at hålla tummarna för att dte blir ätbart haha . men så dålig är jag inte på att laga mat så ska nog inte vara någa problem men helt säker kan man inte vara haha .

nej nu tänkte jag ta och städa lite så blir det nog bra här sen äta sen gå och simma men vi hörs ha det bra hej då alla ;)

dagen

ja igår var jag och umgicks med elinn vi var först och gick omkring på stan köpte presenten till maria sne köpte elinn emmas julklapp och jag hittade julklappen som jags ka ge till oscar sen hittade jag nåt som jag ska köpa till anna ochså :P sen åkte vi ut och åkte lite bil då vi inte had enån fanatsi alls och inte kom på nåt annat att göra då Maria inte var hemma och vi hade tänkt lämna hennes present till henne men sen efter ett tag så ringde Maria och sa att hon kommit hem så åkte till henne och lämnade presenten som hon blev nöjd över det var ett presentkort på Mera mode för er som nu undrar det :) sen bjöd maria oss på lite fika ochså så det var trevligt var ett tags en jag träffade männsikan så det var det
sen skulle elinn släppa av mig hos rickard som ringde och bad nmig komma och kolla hockey hos han eller bad och bad fmen frågade om jag had elust men sne när jag ska kliva ur så ringer en tant och säger att hon hittat elinns plånbok så vi åker såklart och hämtar den då sen kör hon mig till rickard där dom visade matchen mellan modo och timrå i timrå då modo förlorade tyvärr matchen var roligt att umgås lite med min bror så :)
sen att umgås emd leinn är alltid trevligtd et med så hade en trevlig tisdag

sen idag var soffy förbi hos mig så vi gick på stan ens väng trevligt var det sen när rickard slutat jobbet så åkte jag emd han till team sportia som öppnat och kollade hittade flera fina par skor som jag behöver till gymmet men fastnade mest för ett par röda adidas så tror jag ska köpa dem på fredag när jag får pengar faktkst
sen släppte han av mig utanför gymmet och därifrån kom jag nyss och satte mig och skrev lite här då :) ska snarts efotbollen . kan inte tänka mig att sverige förlorar mot Lettland så dom vinner nog men ska se matchen ändå det är roligt med sport så :)

får se vad som händer imotrgon kan inte träna då min skor idag verkligen gick titalt sönder så det går inte tyvärr :(  men ska ju köpa nya på fredag så
fick föressten lust att åka lite skidor idag när ag var på teamsportia så får se om jag tar en tur men jag är verkligen kass på att åka skidor så det är kanske inte smart menska ge bra kondition har jag hört så kanske ska testa det i alla fall .men dröjjer nog några dagar eller veckor till innan jag gör det men .

till helgen blir dte hockey i alla fall sen får man se vad man hittar på mer ingen aning men nåt blir dte alltid kanske skulle gå och bowla lite med rikcard på fredag det avr länge sne så det skulle vara kul att göra det. men man ser vad som händer :)

sen vill jag baar säga atck till alla som där för mig oc ställer upp jämt ni är guld värda och skulle inte klara mig utan er ni ´vet själva vilka ni rä så skriver inte namn. sen läser ju inte alla ni min blogg men ändå så.

nej nu blir det att kolla fotboll ett tag hejsvejs allihopa

måndag

men nu sitter jag här och har inte skrivit på ett tag ska kanske sammanfatta helgen d¨å fredagen gjord ejga typ inget speciellt var hemma och slöade bara tittade lite film och sådär bara .

lördag for jag med pappa rickard och frida till malmberget rickard skulle dömma och det äralltid roligt atts es var en rätt bra match ochså sen att det blev lite smått kallt i hallen är en annan sak när det inte är värme där men så är dte men finns ett fik att gå till så det var inga problem. sen egfter matchen köpte jag en korv på statoil inna vi åkte hem.
sen åkte vi hem och då släppte vi av pappa hemma sen åkte jag och rickard till han och kollade lite fotboll sen kom pappa dit vi 8 och kollade hockeyn med oss sen åkte vi hem igen .
och kollad ebara lite film emd lisa hemma inna jag och lade mig sov
men var trevligt att umgs lite med bror min i alla fall

sen på söndag kom rickrad förbi här en sväng sne efter det gick jag och pappa och han och frida påhcokey kiruna förlorade men var m,ycket folk så var roligt men dom spelad einte bra så dte var trist.

sen har jag inte gjort mer under helgen men haft en trevlig helg i alla fall.

till veckan får jag nog praktik platsen verkar som det det blir inom äldrevården nu istället jag vet ombytlig men måste vara nånstans så det blir nog bra.

längtar till helgen igen det ska bli en rolig helg i alla fall :D

tycker det är bra att vi kan prata igen ed varandra på ett bra sätt
vi håller nog på att reda upp alllt igen känns det som

det var allt för nu hej då alla ha det bra

tosdag

okeej igår delade jag annonsbladen för sista gången för er som inte vet det så ska jag sluta dela dem nu så. kändes väl rätt skönt men lite konstigt ochså har ju delat i fleraår men har kommit fram till attd et är bättre att sluta. vill hitta ett riktigt jobb istället men det verkar ju omöjligt när man bor i kiruna finns inga lediga jobb eller ja inga ledigajobb som jag kan söka i alla fall. men hittar väl nåt så smånigom.

ska i allafall få praktik men har inte hittat nåt själv så dom på kompassen skulle hjälpa mig men verkar inte bli affär då det var fullt eller så och klädaffärer får inte ha praktikanter efter första december pga av julruschen så får söka sånt efter jul istället så bli väl dagis eller nåt tills vidare. men bättre än att bara gå hemma hela dagarna..

sen måste jag se till att klara körkortteorin ochså snart vill ha mitt körkort nu verkligen :) men det kommer det med.
ska kanske få läsa det på parkskolan i samarbetemed praktiken 25% körkort 75% praktik det låter verkligen toppen bra det .så hoppas det blir så.

idag var jag i alla fall först hemma och städade lite fick rätt mycket gjort faktikst om ajg ska vara stolt sen var jag och köpte min vinterskor hitatde ett par till ett bra pris sen efter det var jag till skolan och fixad elite med praktiken sen gick jag och tränade kändes skönt faktikst. en sak som är skönt när man tränar är att man slipper tänka på allt annat bara sig själv :)

fick föressten sån där otrolig längtan att åka iväg från stan några dagar nånstans vet inte var mennånstans där man bara behöver ta hand om sig själv kanske ett spa eller nått eller bara en resa nånstans och kolla hockey eller nåt haha

måste föressetn köpa julklappar snart känner mig stressad och vad tusan ska alla ha eller ja dom flesta vet jag på ett ungefär vad dom ska få men vissa har jag ingen anong alls vad jag ska ge hojja vilket problem men roligt problem haha men har ju lite drygt 14 personer att köpa julklappar till så är ju en del och vissa är ju lätta men vissa är svåra att hitta rätt julklappar til haha och gud vad stressad jag känner mig nu men bättre att at dte lugnt ändå det löser sig i sinom nåt bra ska jag komma på till alla.nästa vecka ska jag börja köpa på allvar så jag komme rnån vart :) hehe

men nus ka jag gör anåt annat ehj då alla ha dte bra

tisdag

ja nu sitter jag här igen och skriver blev så irriterad i morse när jag skulle in på datan och internet inte funkade av nån anledning jag var ju tvungen att kolla numren till alla ställen ajgs ka ringa om pratik på. har ringt två affärer men båda har varit fullt på ska prova en till nu elller inte en utan flera till men verkar helt omöjligt att hitta praktik när allla andr ahr praktik samtidigt men måste hitta nånstans i alla fall helst på en affär men det ska väl lösa sig på nåt sätt det med

tänkte träna idag men hinne rinte det då jag har tvättstuga så kanske blir att ta en promenad istället eller nått lite motion bara det är alltid bra det ;)

mnenu måste jag laga mat men vi hörs ha det bra alla

en utamning från elinn

3 saker som du alltid har i din/ditt...

Kyl: ägg,chokladmjölk,smör
Frys: bär,grönsaker,fryst mat
Skafferi: Pasta, ris, salt
Handväska: penna,plånbok,nycklar
Sminkväska: mascara,läppglans,ögonskugga
Badrumshylla: Tandkräm, deo och schampoo
Skohylla: skor
Förråd: massa lådor med tidningar, gamla kläder julsaker
Hjärna: familjen,vänner och massa tankar
Jackficka: mobil,penna ,toy
Kryddskåp: vitpeppa,citronkryddar, kryddpeppar
Trädgård/balkong: balkongen är så liten så den är tom
Barskåp: Helt tomt
Köksbänk: micro, en  cd spelare och cd skivor
Fruktkorg: har faktikst ingen fruktskål har frukten i kylen så
Hall: jackor,spegel,skor

måndag igen då

ja nu är det då måndag igen då och jag tänkte börja med att sammanfatta helgen lite då

på fredag var jag först på skolan och lyssnade lite sen fick jag veta att vi ska börja söka praktikplatser nu, får se var jga hamnar har bara provat på coop men där var det fullt så får se vad det blir då.
senpå kvällen blev det lite film coh sne sov jag haha

på lördag var jag först och kollade en period av brorsans match som han dömmde i  a 1 : orna sen efter en period gick vi från matto till lombia och kollade kirunas match som dom vann överlägset mot lycksele  med 8-0 sen efter matchen fick jag sjuts av rickard till elinn där jag och hon skulle kolla film vi kollade värsta familjen och accepted båda filmerna var lirte väl överdrivna specielt den sista men båda gick helt lart atts epå i alla fall så sen är dte alltid trevligt att kolla film med elinn så
sen körde rickard hem mig från elinn väldigt snällt av han :D
sen när jag kom hem kollade jag lite film emd julia innan jag gick och lade mig och sov

på söndag var jag och kollad ehockey typ hela dagen förstt en match sopm bror min dömmde det är faktikst roligt atts e sen skulle jag och pappa promenera till lombi aoch kolla hockey igen men när vistannad etill på sporthallen för att kolal vad det stod i hanbollen så blev pappa kavr för atttse andr ahalvlek så jag promenerad ner själv till lombia sen kom pappa efter ett tag och återigen var det lycksele som stod för motståndet ocdh återigen vann kiruna med 8-0
sen promenerade vi hem igen och jag tror verkligen jag behjöver investera i nya skor haha mina är lite väl trasiga men det kommer väl sen
sen på kvällen slappade jga bara

och nu är det måndag igen tristmen ska äl få praktik den här veckan i alla fall så
vad händer mer idga då ska i alla fall träna men sne blir dte väl inte så mycket mer antar jag

nej nu måste jag gå vi hörs ha det bra hej då alla

torsdag

ja nu skriver jag igen och det är helt sjukt men känns som ag är helt blogg beroende skriver själv eller snokar runt i andras skumt det där på nåt sätt att man kan bli beroende av sånt altsså :P men så är det

pratade föressten emd elinn nyss eftersom hon verkar helt isolerad från omvärlden så bestämde vi att jag ska titta film emd henne på lördag så hon får lite mänsklig kontakt. tycker synd om henne tog i alla fall risken att smittas själv men då jag evt att jag inte brukar bli smittad så lätt så tar jag chasnen och hoppas på det bästa haha men ska bli trevligt i alla fall att träffa henne.

den här dagen börjad ebra men mer och mer går dne dåligt hojja vad jobbigt. tänk er vad skönt att bara försvinna från omvärlden ett atg på nån obebodd ö eller nåt ksulle älska det bara var själv och njuta av lugnet en dröm i allla fall haha

men nus ka jag kolla tv

dagens ordspråk

"Vi ljuger mest när vi ljuger för oss själva" .- eric hoffer
de ordspråket handlar om en viktig sak ajg kom fram till idag

onödig skoldag

ja nu sitter jag och skriver igen kommeer precis från skolan men kändes som en grymt onödig dag då det end avi gjorde var att sitta och titta på en 3 timmar lång inspelad föreläsning som aldrig ville ta slut okeej gubben som snackade var bra och rolig att lyssna på men dne var för lång den hade räckt med att vara halva tiden elller nåt men nej då sen när den var jklar var läraren borta så vi fick gå hem fcik vi veta efter en av de andra ringt och frågat henne så onödigt had eju inte behövt sitta tre timmar hon had einte märkt om jag gått haha

jag skulle ju till försäkringskassan men hann inte då dom stängde kl 12 så får gå imorgon innanskolan och komma försent går ju inte att hinna annars då dom stänger kl 12 jagmenar vad är det för tider 9-12 herregud altsså vad irriternade

men nej nu ska jag kolla lite tv hej då alla

onsdag

nu sitter jag här igen åt precis mat och gud vad mätt jag blev ochså.

Men hade i alla fall en lätt skoldag på kompassen endast två timmar haha blev klar typ först av alla där sen fanns det inget emr för mig att göra så gick hem men ska dit imorgon igen kl 9 på morgonen får se vad vi ska göra då.

sitter och försöker få musik i datan men vet inte vad jag vill ha för musik. Hojja vad jobbigt de är då attd et står elt still i huvudet altsså men jag kommer väl på nåt snart antar jag blir less på att öyssna på samma musikhela tiden så .

idag blir det blir det i alla fall att dela ut tidningar vilket det alltdi är på onsdag mend et är bra så och och man har nåt att göra ochså ;)

åh vad jag är trött kanske skulle vila en stund innan jag ska dela så jag piggnar till lite känner mig som en sombie nu faktisktmen ska ju hämta dom om en halvtimma så hinner inte vila sepciellt länge så kanske struntar i det

skulle ju föressten skriva ett ordspråk varje dag men så har det inte blivit men dagens ordspråk är

"behandla andra som du själv vill bli behandlad "

det är nåt alla borde tänka på tycker jag

ha det bra hej då alla

lista

hade tråkigt på skolan så tog en lista från elinns blogg
Har man sett över 80
filmer av alla dessa då har man tydligen inget liv.

[  ] Rocky Horror Picture Show
[  ] Grease
[  ] Pirates of the Caribbean
[  ] Boondock Saints
[  ] The Mexican
[  ] Fight Club
[  ] Starsky and Hutch
[  ] Neverending Story
[  ] Blazing Saddles
[  ] Airplane
Totalt: 0

[  ] The Princess Bride
[  ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[  ] Labyrinth
[X ] Saw
[   ] Saw II
[  ] Saw III
[  ] White Noise
[ ] White Oleander
[ ] Anger Management
[ ] 50 First Dates
Totalt: 1

[ ] Scream
[ ] Scream 2
[ ] Scream 3
[ ] Scary Movie
[ ] Scary Movie 2
[ ] Scary Movie 3
[ ] American Pie
[ ] American Pie 2
[ ] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
[ ] American Pie The Naked Mile
Totalt: 0

[ ] Harry Potter
[ ] Harry Potter 2
[ ] Harry Potter 3
[ ] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[ ] The Wedding Singer
[  ] Little Black Book
[  ] The Village
[ ] Lilo & Stitch
[  ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Totalt: 0

[ ] Finding Nemo
[ ] Finding Neverland
[ ] Signs
[X] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[ ] White Chicks
[  ] Butterfly Effect
[ ] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
Totalt: 1

[ ] Dodgeball: A True Underdog Story
[  ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[ ] Along Came Polly
[  ] Deep Impact
[ ] KingPin
[ ] Never Been Kissed
[ ] Meet The Parents
[ ] Meet the Fockers
[  ] Eight Crazy Nights
[  ] Joe Dirt
Totalt: 1

[ ] A Cinderella Story
[ ] The Terminal
[  ] The Lizzie McGuire Movie
[  ] Passport to Paris
[ ] Dumb & Dumber
[ ] Dumb & Dumberer
[  ] Final Destination
[  ] Final Destination 2
[  ] Final Destination 3
[ ] Halloween
[  ] The Ring
[  ] The Ring 2
Totalt: 0

[  ] Harold & Kumar Go To White Castle
[  ] Practical Magic
[ ] Chicago
[ ] Ghost Ship
[ ] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[  ] The Whole Nine Yards
Totalt: 0

[  ] Troy
[ ] The Day After Tomorrow
[  ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[ ] Ten Things I Hate About You
[ ] Just Married
[ ] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[  ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Totalt: 0

[ ] Bad Boys
[ ] Bad Boys 2
[  ] Joy Ride
[  ] Seven
[ ] Ocean's Eleven
[  ] Ocean's Twelve
[  ] Identity
[  ] Lone Star
[  ] Bedazzled
[  ] Predator I
[  ] Predator II
[ ] Alien V.S Predator
Totalt: 0

[ ] Independence Day
[  ] Cujo
[  ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[  ] Christine
[X] ET
[ ] Children of the Corn
[  ] My Boss' Daughter
[ ] Maid in Manhattan
[  ] Frailty
Totalt: 1

[  ] Best Bet
[ ] How to Lose a Guy in 10 Days
[X] She's All That
[ ] Calendar Girls
[ ] Sideways
[  ] Mars Attacks
[  ] Event Horizon
[  ] Ever After
[X] Forrest Gump
[  ] Big Trouble in Little China
Totalt: 2
[ ] X-Men
[ ] X2
[ ] Spider-Man
[  ] Spider-Man 2
[  ] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[ ] Catch Me If You Can
[ ] The Others
[ ] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[  ] Cruel Intentions
[  ] Cruel Intentions 2
[ ] The Hot Chick
Totalt: 0

[  ] Swimfan
[  ] Miracle
[  ] Old School
[  ] The Notebook
[  ] K-Pax
[X] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[ ] Lord of the Rings: The Two Towers
[ ] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] Walk to remember
[ ] Boogeyman
Totalt: 1
[ ] Hitch
[  ] The Fifth Element
[  ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[  ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[  ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[  ] Star Wars Episode IV A New Hope
[  ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[  ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[  ] Troop Beverly Hills
[  ] Swimming with Sharks
Totalt:0

[  ] Air Force One
[  ] For Richer or Poorer
[  ] Transporter
[  ] Transporter 2
[  ] People Under the Stairs
[  ] Blue Velvet
[  ] Sound of Music
[ ] Parent Trap Re-make
[ ] The Birds
[ ] The Terminator
[ ] Terminator-2
[ ] T-3
Totalt: 0

[  ] Empire Records
[  ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[ ] Nightmare Before Christmas
[ ] The Silence of the Lambs
[ ] Sleepy Hollow
[  ] I Heart Huckabees
[  ] 24 Hour Party People
[  ] Blood In Blood Out
Totalt: 0
[ ] Thirteen
[  ] Manic
[ ] American History X
[ ] Deep Blue Sea
[ ] George of the Jungle
[  ] Canadian Bacon
[  ] How High
[  ] The Jacket
[  ] My little pony 1986
Totalt: 0

[  ] Road to perdition
[  ] Jesus Christ Superstar
[  ] Rent
[ ] Mulan
[ ] Mulan 2
[X] Lion king
[X] Lion King 2
[ ] Lion King 3 Hakuna Matata
[X] Legally blonde
[ ] Legally blonde 2
[ ] Pink Panther
Totalt: 3

totalt 10 stycken jag måst eha ett otroligt inbtressant liv haha

samtal

ja satt ju precis med elinn och pratade i telefon det var trevligt man kan verkligen sancka om allt mellan himmel och gjord med henne känns bra , behöver inte ens vara nåt viktigt att prata om bara sitta och fördriva tiden det är vänskap det haha

För övrigt så var jag på kompassen idag vi skrev CV och personligt brev jag blev faktikst nöjd med mitt brev det var bra skrivet tyckte läraren med så :) men vill hellre ha praktik än sitta där vid datorn, men det komem rväl snart får man hoppas så får man göra nåt annat

Ska föressten säga grattis till Maria som fyller år idag hon läse rväl inte som emma sa  men ändå . had einte hennes nummer nu när jag bytt telefon så kunde inte skicka sms eller nåt så

imorgon blir det kompassen sen att dela annonsblad så full upp kan man säga :P men skönt det med ibland

men ska göra nåt annat nu vi hörs hej då

tog en från elinn

jag gjorde samma test som elinn hade på sin sida jag blev bara 24 % evil haha






You Are 24% Evil
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.

träning

ja nu sitter jag här igen kom för en stund sen hem har varit och tränat gud vad slut jag är nu men otroligt vad skönt det var att träna man kopplade bort alla tankar då ochså.  så det kändes bra det.
Problemet var välö bara att jag inte hunnnit äta nåt idag inte bra det så är ruskigt hungrig nu undrar om jag ids fixa lite mat eller bara låter det vara.
får se hur jag gör

var på kompassen idag och det var inte så tråkigt faktikst var visserligen bara två timmar så. men ska försöka få praktik snart så det blir bra men ska tydligen få har 75% praktik sen få chasnen att kläsa körkortsteori 25% såd et lät ju verkligen toppen hoppas det blir så nu ochså

för övrigt så känns allt annat verkligen skit nu men inget jag orkar gnälla om här så . det blir nog bättre haha

det var allt för nu nus ka ajg ta och följa med pappa och hämta lillasyster från handbollsträningen

vi hörs ha dte bra allihopa

tog en lista från emma

.

Vilken dag i veckan är din favoritdag?
fredag hela veckan framför sig

- Hur många gånger borstar du tänderna per dag?
1 gång på morgonen och 1 gång på kvällen

- Vilket land förutom Sverige hade du kunnat tänka dig att bo i?
Usa sen vissa länder till som jag inte kommer på

- Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Jag har flera viktiga personer i mitt liv så jag kan inte välja

- Vilket är ditt favoritplagg?
mjukbyxorna jag har hemma

- Har du något husdjur?
nej emn vill ha

- Vilket bilmärke hade du ALDRIG kört?
ingen aning

- Vad heter du i andra namn?
julia margareta

- Har du körkort?
Nej, men håller på att ta

- Vad jobbar du som?
inget men söker sen delar jag ju tidningar ibland

- Hur många barn vill du ha i framtiden?
kanske fyra stycken men vet inte

- Vad gör du när du vill koppla av ordentligt?
naturen åker jag ut i

- Vilken är din favoritfärg?
Har många gillar nästan alla

- Vad saknar du just nu?
någon speciell

- Nämn tre saker förutom mat & hyra som din lön går till varje månad?
massa småsaker tex gymmet

- Hur dricker du ditt kaffe?
Dricker inte kaffe,

- När fyller du år?
22 september

- Vad för musik lyssnar du mest på?
blandat

- Hade du kunnat tänka dig att plastikoperera dig?
Beror på, men det är bra att det finns en möjlighet ifall man skulle vilja

- Vill du flytta?
Jo verkligen

- När ska du skaffa barn?
när jag har jobb, stabilt förhållande och stabil ekonomi och trivs med mitt liv

- Vill du gifta dig?
Visst, men det får bli något längre fram i tiden

- Är du rädd för att göra bort dig?
ibland
- Beskriv dina 3 bästa sidor?
snäll omtänksam genrös

- Beskriv dina 3 sämsta sidor?
envis, dåligt tålamod, seg att få nåt gjort ibland

- Vill du helst ha en flicka eller en pojke?
vill ha båda två

- Vilken affär handlar du helst på i Kiruna?
vet inte
- Tycker du bäst om godis eller chips?
Godis

- Hur många gånger i veckan tränar du?
tre fyra gr
- Vad tränar du då?
styrke, kondition, simmning

- Vad kör du för bil?
Övningskör med pappas nissan

- Är du singel?
jo

- Är din mamma & pappa gifta?
nej .

kväll

okeej nu sitter jag och skriver igen har tråkigt så , tänkte ringa elinn och prata lite skulle vara trevligt men läste just hennes blogg och hon skulle tydligen sova så obödigt att ringa och väcka henne. så ringer henne imorgon istället . hon är ju sjuk ochså så får väl säga krya på dig elinn

för övrigt har jag kommit fram till att jag måste börja köpa julklappa rhar inte köpt till nån än men vet vad jag ska köpa till vissa i alla fall eller vet och vet men ahr lite förslag i alla fall så får se vad dte blir :)
längtar som tusan efter julen nu men är ju lite tid kvar i alla fall

imorgon blir det i alla fall att gå till ksolan först sen träna , måste ochså säga bort studiebidraget då jag inte ska ha det mer får ju andra pengar när jag är på kompassen

fick föressten en superfin t-shirt  med ett arsenalmärke på i present av rickard den var supersnygg verkligen men kan inte använda den för mycket för tvättar man dne för ofta så bleks ju märket bort så. men ibland ska dne då användas :)
hade jag haft min kamera hade jag fotat dne och visat hur dne såg ut men har ingen kamera nu så det får vara

efter allt du sa har du sjunkit otroligt lågt i mina ögon du var en person jag litade på men inte längre man kan inte säga vad som helst och sen tro att det är glömt bara för att man ångrar sig det funkar inte så. bara så du vet det

nej nu blir dte duschen sne se lite tv sne sova så jag orkar upp imorgon börjar jur edan 9 hooff

hej då alla


söndag

ja nu sitter jag och ska snart gå till ica och köpa mat men tänkte skriva lite först.
ska i alla fall bara slappa idag jag menar söndag brukar vara sega dagar så såg i alla fall nyaste beckfilmen igår dne som heter i guds namn den var inte nån av mina favoritfilmer när det gäller beckfilmerna den tillhör faktkst dem sämre även om enligt mig i alla fall så är alla beckfilmer bra vissa bara bättre än andra . men kan helt klart rekomendera dne att se i alla fall

för övrigt så måste jag till kompassen imorgon ska ju vara där ett tag men vill helst bara ha praktik nu så jag slipper skolan är ju less på att läsa men praktken kommer väl snart i alla fall

och Karol Krisan verkar ha hittat storformen tro att han på fyra matcher eller nåt bara släppt in ett mål det är bra igår höll han nollan igen och modo vann med 2-0 mot linköping . som rickard sa när krisan är bra är han otroligt bra inget går in haha

nej nu blir det ica sen mat hej då alla

solstorm

ja nu sitter jag här kom precis hem från bion var och tittade solstorm den var väl rätt bar men blev lite konsig ibland fakitkst men var roligt när dte var från kiruna man kände som igen sig och sådär det var roligt ska inte avslöja för mycket om filmen ifall vissa ska se den  så

för övrigt blir dte en lugn kväll idag med att åka till kyrkogården med pappa och syster och sen sätta sig och titta lite film tror jag ska nya beckfilmen faktikst elelr nya och nya men jag har inte settd ne än i alla fall haha

och jag hoppas på attd et blir fest imorgon men man ser vad som händer nus ka ajg se om pappa är klar att åak till kyrkogården hej då alla vi hörs

fredag

ja nu är det fredag igen det ska bli skönt  faktiskt. fast såg mer fram emot helgen tidigare men dte blir nog bra :) såg fram emot att gå ut och ha skoj men vet inte hur skoj det blir när inte speciellt många vill fälja med för att dom är så tråkiga kanske ska strunta i det och sitta och kolla film med mig själv istälelt men hade ett himla sug på attt gå ut vet inte varför men bara hade det men får se hur det blir . blir det at gå ut blir det troligast på lördag då jag ska på bio idag , ska se solstorm ska bli så roligt att se den speciellt när den är filmad i kiruna :)

annars blir det väl att städa lite i lägenheten idag de ser ut som ett bombnedslag bara mitt rum som inte gör det faktikst haha :D

igår träffade jag elinn såg att hon och emma hade ringt mig ett antal gånger då jag var på skolan men då had ejag inte nån telefon emd mig hur som helst tittade elinn in hos mig senare på dagen och vi satt hemma hos mig ett atg innan jag åkte och lämnade in oddset och sne körde vi bar runt med bilen i mer än en timma och snackade var ritkigt trevligt det faktist :) även om jag nog borde ge lite bensinpengar till elinn snart men det ska jag göra haha

sen ska du veta att jag saknar vår vänskap och allt vi gjorde , vi hade skoj . och jag vill att du ska veta så ställer jag alltid upp på dig jag kommer aldrig svika dig du betyder mycket för mig som vän och det ska du veta att du alltid kommer göra