torsdag.

lite hastigt och lustigt så blev det att fara till luleå i måndags klockan halv sex på morgonen. typ då veronica for till bb på lördag natt med jocke oscar skulle vara hos en kmpis och sova . men blev sjuk och då behövde dem barnvakt . så på söndag ringde dom och hörde om någon kunde komma jag var ledig så det blev jag som åjte. jag menar klart man ställer upp i såna lägen liksom.
så jag åkte till luleå var med oscar medans jocke var på sjukhuset. och det ska n veta att undderhålla en fyraåring det tar på krafterna speciellt om man måste vara inne hela dagen för att han är jsuk. och oscar är ändå rätt lugn . hanja  kan roa sig ganska bra själv med lite film, eller måla eller bygga lego. men ibland måste han ju bara busa lite med moster såklart. och han är ändå världens goaste kille. så kul att få träffa han  :) så dagarna var jag med oscar och kvällarna satt ja och jockke ocg såg OS. sså trevligt att komm aiväg trots allt.

och på alla hjärtans dag blev jag då moster för tredje gången denna gång till en tjej en liten isabell. så nu har jag tre underbara syskonbarn :) Alexander, oscar och isabell. helt underbart. grattis jocke och veronica till dottern. grattis oscar till din lillasyster.

för den som missat det är OS igång hittils tre medaljer  guld till kalla och ferry och brons till anja . så kul är det :) något tråkigt är väl dock att modos norska skröder är skaddad borta resten av säsongen . han skadade isg i norges första match trist var det han behövs i modo men men inget att göra bara att kämpa på :)

föressten har jag fått ett längre vick nu med schemalagd arbetstid. visserligen bara halvtid men dom kan fylla ut det . så skönt att äntligen få det . är så glad för det

sedan fyllde världens bästa syster 20 år igår . grattis anna hoppas du hade en bra dag. jagälskardig

nej nu sängen imorgon jobb igen skönt

lördag.

ja vad har hänt sen sist då jo en hel del. jobbat en del denna vecka faktiskt kul det. mensamordningen är de nåt fel. på om jag får ett sms där någon anna fått arebetsplatsen och får förfrågan några minuter senare. men orkar inte bry mig ska lämna in somarjobbspapperen i alla fall blir nog bara berga och larmet jag söker till eventuellt personlig assistent, lär väl ändå få på berga så haha :)

igår var det jobb, sedan marknaden som jag var på med julia anna och lilla alexander. riktigt mysigt att bara strosa omring i det fina vädret och umgås med systrarna :)
efter det åkte vi på coop sedan på kvällen åkte jag och lisa till anna och alexander och hade en rikitigt trevlig kväll och han är så söt min underbara systerson :) och även kul att umgås med anna ochså :)

sen på kvällen blev lite eaggande med bilen innan ja for hem och tror jag julia och lisa gjorde bort oss på pizzerian när julia sulle beställa men haha det var lite kul ändå .

sedan på natten såg jag osinvigningen och den var riktigt bra. och helt rätt person fick vara fanbärare. jag tycker det var helt rätt att det blev peter forsberg som fick det . han är en av sveriges bästa idrottsmän och har alltid ställt upp i svenska landslaget en värdig person helt enkelt.

nu såg jag nyss melodifestivalen som var riktigt bra idag det var övervägande bra artister tre dåliga och fem bra kan man sammanfatta det och två bra som gick till globen riktigt kul :)

tidigare idag var det hockey dags med pappa julia och lisa och kiruna vann med sex noll mot hudiksvalloch dte vra rikitgt bra stämning så en riktigt bra dag blev det nej nu liute os sen köra hem syster vi hörs ha det bra alla

onsdag.

blogg.se har  tjorvat. två dagar i rad har jag tänkt skriva men nej det har icke gått men nu så gick det så då kommer de några rader i alla fall :)

helgen hade jag fullt upp lördag var det hockey kiruna utklassade kovland. som var ett av det gnälligaste lagen jag sett och ett av det sämsta förlorarna dessutom .
efter det for vi till pappa för lite fika och presentutdelning då min underbara pappa fyllde år till pappa kom förutom  mig pappa och julia även lisa anna och Alexander. för det är så han ska heta annas underbara son och min underbara systerson har altsså fått namnet alexander. vad hela namnet blir vet jag dock inte än.
men hur som helst så gav jag presenter åt pappa och fikade lite . och grattade världens bästa pappa.
sedan for jag till elinn för nästa hockeymatch mellan modo och djurgården. som modo tyvärr förlorade med 4-1 efter djurgårn gjort två mål i öppen kasse så orätvist stora siffror blev det sedan tog jag och elinn några rundor med bilarna .

söndag : var det hocky igen med pappa och syster. kiruna vann en jämnare och bättre match denna gång mot östersund.
efter hockeyn körde jag syster med familj på coop innan jag och julia for till pappa och spelade sällskapspsel rikitgt trevligt :)

det var min första lediga helg på rikitgt länge och den var helt underbar :)

denna vecka har mest bestått av jobb och träning och inte mycket mer .'

till helgen blr dte troligast utgång och bara jobb lördag denna helg sen dessutom hockey :)

 men resten av helgerna kommer att jobbas hela helgerna i alla fall resten i februari. det behövs på lönekontot:)

oh det posistiva är väl att jag trivs bra på jobbet att det oftast är ganska kul att jobba faktiskt. det är ett stort plus
såg föressten just efterlyst och dte är hemskt med människor som  bara försvinner och aldrig återfinns idag var det ett fall som handlade om en sexårig flicka  som försvann för 13 år sedan och aldrig hittats. jag menar tänk vilken ovisshet för familjen att inte veta om deras dotter eller syster lever eller död såna fall berör mig alltid enormt mycket. skulle någon jag älskar eller bryr mig om helt plötsligt bara försvinna skulle jag i alla fall vilja veta vad som hänt då kanske mna skulle kunna gå vidare. men hur ska man gör dte om man inte vet vad som hänt. nej hoppas dessa människor någonsin återfinsn så familjerna får frid.

 nej nu lite tv sen sängen god natt alla

hade tråkigt

Tio första
Första bästa kompis: emelie
Första bil: citran
Första kärlek: vet inte
Första husdjur: timmy ( en underbar collie )
Första semester: norge kanske
Första jobb: tidningsbud
Första köpta skiva: ingen aning
Första riktiga kärlek: ingen aning
Första piercing: ingen
Första konsert: kirunafestivalen utöver den så Per gessle i stockholm

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: cider
Sista bilfärd: tidigare idag med mamma
Sista filmen du såg: 13 snart 30
Sista ringda telefonsamtal: pappa
Sista bubbelbadet: -
Sista spelade cd: i bilen nån
Sista kyss: i ett tag sen
Sista gången du grät: idag
Sista måltiden: gröt haha


Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: neej
Blivit kär vid första ögonkastet: joo
Fått ditt hjärta krossat: Ja.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej
Haft ett one night stand: jo tyvärr
Busringt till nån: men ja


Sex saker du gjort idag:
1. städat
2. nött dator
3. läst sms
4. pratat i tele
5. handlat lite
6. pratat med folk


personer du kan berätta allt för:
1.
Elinn <3
2. anna <3
3. julia <3
4. Lisa <3



Tre val:
Svart eller vit?
svaart
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? beror på


Två saker att göra innan du dör:
1.
Skaffa familj och gifta mig
2. resa mycket


En sak du ångrar:
1.
Finns alldeles för mycket


Tre personer som du vill ska göra samma blogginlägg:
1. elinn
2.lisa
3. julia


onsdag.

ja nu är det onsdag och var ett tag sedan jag skrev sist. ska bli oftare jag lovar.

hur som helst fyllde syster år förra veckan 14 år blev hon. gissa om jag känne rmig gammal när minstingen blir 14 oh my good haha.

annars bestod förra veckan mest av jobb och träning. helgen jobbade jag tolvtimmars skift tex. skö nt med pengar.
var även final i robinsson förra helgen och alla verkade tycka att rätt person vann alla utom jag det vill säga. visst han vann täbvlibggar och sånt och kanske var han en värdig vinnare men jag stod inte ut med han . jag gillade inte han från början så beror nog på det. fanns andra som var mer värda vinsten utom han. men av just dom som var i finalen så kanske han var mest värd vinsten. så blev ganska bra final i alla fall :)

i måndags var det gymmet igen och skönt att vi verkligen kommit igång på allvar men ksulle nog vara roligt med gruppträning ochsåborde kanske kolla upp det ochså.
får s ehur det blir med det då men men .

nej nu blir det städning sedan kanske åka och simma hej då alla skriver senare elle rimorgon