tisdag

ja ska börja med att sammanfatta helgen .
på fredag var ja och jobbade sen efter de skulle ja köpa min dator då men av någon anledning var den slut. ska idag och kolla.
efetr de var ja i fjällnäs och målade på ysters stuga riktigt jobbigt bland alla mygg och bromsar.

på lördag var ja på ikea i haparanda riktigt kul var de köpte ne del ochså bland annat ett överkast, sen blev de en sväg till alco samtigt.
lite tråkigt bara att ja missade festen i pili men inget att göra åt men verkade som ja missade något riktigt trevligt tyvärr men i alla fall.
på söndag var ja i fjällnäs och målade hela dagen
skulle grilla med en engångsgrill ochså men var ingen sprutt i den så gjorde en eld på gården istället och ja och anna är väl inga eld experter haha såg ut som vi ksulle orsaka skogsbrand eller något
var föressten riktigt kul att vara i fjällnäs så ja fick umgås med syster yster  lite grann händer inte altför ofta så trevligt

 nej nus ka ja ko0lla om ja får någon dator sne jobba hej då alla vi hörs

söndag.

ja nu är de söndag och ja kom ganska nyligt från jobbet eller ja inte så men typ en timme sen.

imorgon blir de en lätt dag slutar redan tolv me de kan behövas då jag jobbat tolvtimmars skift hela helgen så.
får se vad man hittar på mer imorgon då ;)
'

sitter föressten och kollar efter någon fin katt men än har ja inte hittat någon passat men de kommer . när ja får min lägenhet ska ja skaffa mig en liten katt. ja älskar ju katter och hundar men hund har ja inte tid för nu änner ja så katt blir bättre åt mig. men de är ju mycket jobb med dom med så de blir bra :).

har börjat trivas bättre på solbacken nu . men saknar forfarande berga. där var de så bra att. jobba men solbacken går bra de med ;)

nej nu blir att spela lite sne sova ny dga m och nya tag imorgon . börjar sju igen

got natt alla sova gott

jobb

ja idag har ja jobbat från sju till20 de är tungt men vad gör man inte för att tjäna pengar ;) får se de så då haha
ikväll blir de väl att se lite film sen gå och sova ska upp sju imorgon ochså så försöka komma i säng någorlunda i tid i alla fall.

annars händer inte mycket ska föröska hinna vara social nästa vecka hade ja tänkt haha då är de lite lugnare på jobbfronten några dagar i alla fall.

men de där med att jobba mycket verkar gå nu både emma och elinn gjorde ochså de läste jag i deras blogg. så att så är de .

nej nu duschen sen film sen sängen för trött för att skriva mer nu.

ha det bra hej då alla

saknad

¨ja jobbar för fullt nu idag hade ja en kort dag bara 7-16.
hur som helst igår fick ja jobba dubbla skift först på min sida sen den andra sidan men det gick bra lite trött efteråt bara .
sen efter jobbet fick ja ett sms av en från hemtjänsten var roligt att höra att man inte varhelt bortglömd faktikst. men saknar berga där trivdes ja verkligen .
men solbacken går de med man behöver ju alltid pengar så .

i helg blir de ochså jobb . jobbar 7-20 både lördag och söndag 

annars händer de inte mycket. kanske ska till ikea nästa helg då ja är ledig men men man får se vad det blir . sen ska ja ringa elinn ochså vi måste hitta på något nån dag ochså . och att åka till pili skulle inte vara fel de heller mne vi jobbar ju inte samtidigt så får se när de blir av .

sen skulle ja vilja åka ut med emma och åka lite bil nu när hon har körkort skulle vara trevligt.

jaja nu blir de tvättstuga  hej då alla ha det bra
 

jobb och nytt jobb

ja kom ganska nyss från jobbet. känns trist sista dagen är över och imrogon väntar solbacken.är så nervös har inte lärt mig allt där än. men tar väl några dagar . så har ja de så de första dagarna blir tuffa sen komme rman in i de tror jag :)
får se hur de går imorgon håll tummarna för att det går bra .
måste se till att jag får delgeringen ochså så jag får ge medeciner där.

annars har det inte hänt mycket har jobbat hela helgen och nu sistter jga och kollar på blocket efter katter. längtar tills jag får min lägenhet då ska jag skaffa en katt ochså :) ska bli så bra .

nej nus ak ja spela sne sova ha det bra alla

jobb jobb jobb

ja vilken vecka de var då inte slut än jobbat hela veckan och alla dagar utom fredag till nio på kvällen så känner mig sliten men vad gör man inte för pengar . känner dock att ja umgåtts lite för lite med alla på de senaste veckorna men så är de ibland. dock är de väldigt trist måste ta igen de snart.

i alla fall hann ja med uppkörningen mitt i allt jobb på onsdga och de gick ta mig fan helt åt skogen okej ja tycker ja kör bra men inte tyckte läraren desamma . tror de kommer dröja innan ja får de.ha iofs bokat ne ny tid men avslöjar inte när. för kanske blir mindre nervös då om ingen vet när de är .

i alla fall läste på elinns blogg att emma klarat kortet så grattis Emma de var du värd. vill åka ut på en tur med dig snart ;)

imorgon är sista dagen på jobbet på hemtjänsten och de känns så otroligt tråkigt . för kommer sakan de . personalen är så bra och gillar att jobba där ochså. har trivts så mycket bättre än ja från början trodde och nu måste ja sluta . känns tråkigt. för sällan ja trivs så bra. och visst kanske kommer trivas på solbacken med. men knappast lika bra. men ska ge de en chans i alla fall innan ja klagar kan ju vara riktigt bra där. och de hopåpas ja de är .
men kommer sakan berga hemtjänst i alla fall.

nej nus ka jag duscha sen städa sen se lite film sen sova jobbar ju imorgon igen ha det bra alla

söndag

ja nu är helgen över och imorgon väntar jobb som vanlit jobbar från halv sju på morgon till nio på kvällne men nåväl de får gå. de blir ju pengar så de är bara att tacka för de haha ;)
kommer att bli två tunga veckor nu när ja jobbar två helger på rad och dessutom veckornamed väldigt lite ledigt men de blir nog bra det med .

igår var ja mest hemma hela dagen och städade. sen på kvällen träffade jag elinn. tänkte att vi kunde spela minigolf men fick slopa den iden. för tror ni inte de börjar regna i kiruna .jo visst vad annars . så vi promenaerade en kort vända innan regnet sen blev de en tur i bilen.
men hur somhelst var det trevligt att prata av sig med elinn var länge sne och kommer dröja ett atg igen för vi jobbar aldrig samtidigt så finns inte så mycket tid över om man säger så. men trevligt var det i alla fall :)

oh på onsdag är de då dags. har uppkörningen  på onsdag . får se hur de slutar . har inte kört på länge så har inte så stora förhoppningar men behöver körkortet nu i alla fall. så håll tumamrna

sne har ja körlektion idga ochså. ja på en söndag lite udd amen vad tusan de får gå de med behöver träna så ;)

nej nus ka ja göra annat hej svejs

jobb

ja nu sitter jag på jobbet , har rast. har jobbat sen su i morse känns lite tugnt men  vad gör man inte för pengar . skulle slutart fyra men fick rycka in när en blev sjuk så slutar nio i kväll så lär vä'l vara ganska slut då kan ja tänka haha . men är ledig lördag söndag de ska bli skönt får se vad som händer då .

fixk ändra min kör lektion fanns inge mer ledigt innan uppkörningen så skulle köra på söndag de var riktigt snällt men vcar en till så inte bara jag som ksulle de .
men börjar kännas nervöst uppkörning på onsdga. åh tänk om ja klarar den vad skoj va :) hålll tummarna allihopa för mig .

nu verkar de mesta fixa sig för mig känns skönt det :)

nej jobbet väntar hej då alla ha det bra
 

torsdag

ja idag har ja jobbat igen men ganska bra dga och slutade "redan" fyra. sen glömde ja en sak som skulle fixas idag måste fixa de imorgon då får inte glömma. minnet är bra men kort haha .

nästa vecka blir himla jäktig jobbar hela veckan måndag till söndag har upppkörning och måste hinna med körlektion ochså . hur ska de gå till ja fattar inte de altsså . absolut inte . måste ringa till körskolan imorgon och prata med Ulla. känns osm ja stressar sönder haha .men får fixa de på något sätt .

till helgen blir de nog att umgås med elinn lite har inte gjort de sen studenten typ så ska bli trevligt .
får se vad vi hittar på då.
annars blir de en lugn helg ska passa på att sova jobbar sen två helger på rad så . de kan behövas .

ska boka flygbiljetterna från malmö till kiruna som vi ska ha i augusti imorgon vi åker bil med rickard ner sen flyg hem . längtar som bara den ska bli härligt ;)