måndag

ja ska börja med att sammanfatta helgen.
fredag var det jobb sedan en lugn hemmakväll inte mycket emr om dte

lördag var det jobb 7-12 sedan fixa lite ärenden och sedan hem och fixa mig inför festen ,,,, beställde pizza och åt orkade inte börja med mat haha sen var syster nsäll och hjälpte mig att bli fixad . vid sex hämtade johhanna och sussi upp mig och vi for till jeanette. där retsen var eller ja en dela av dem vissa kom vid sju ochså. hur som helst var det bra stämmning redan från början haha. det var väldigt väldigt trevligt . vid elva for vi med taxin till stan och först blev det mommas sedan ferrum. var ute till dom tsängde,,,, sedan gick jag,lotta, lillis,sussi och sofie hem till sofie på efterfest. och där blandade jag verkligen årets äckligaste drink. men fanns inte så mycket att blanda med men den smakade typ sur mjölk men jag drack den i alla fall eller en del av den. blev väl kvar där till närmare sex innan jag och sussi tog taxin hem och det var en av det roligaste kvällarna på väldigt länge . kan sammanfattas med följande : trevligt folk, gott drcka, gott tilltug, mycket skratt och svammell haha men en minnesvärd kväll i alla fall

ute på krogen fick jag ochså en ursäkt a någon som betydde väldigt mcket för mig, vet inte om hon menade det men det spelar ingen roll det var en otroligt skönt att få den ändå för på den tiden var jag ensam och hon var en av dem som inte brydde sig hon gjorde inget men var kanske det som var felet men en urs´ökt kan betyda mycket för mig ändå. även om jag idag inte bryr mig om det som var utan bryr mig mer omdet jag har nu så kan man inte glömma helt. så det var skönt att få en ursäkt haha

söndagen var ganska lugn men slapp baksmällan i alla fall hade bara lite huvudvärk så det var en lyckad helg

nu idag har det mest varit jobb men var även duktig och gjorde matbackar till jobbet en kycklinggryta med ris efter ett recept jag fick av mamma och den blev god blev tre backar av den sså nöjd blev jag haha

nej nu lite tv sen sängen jobb imorgon sen film med elinn ksa bli trevligt känns som vi aldrig hinner umgås så måste passa på inna jag åker till skåne bara 7 dagar kvarnu :)

lördag

sitter på jobbet nu som vanligt ........ nå har kort dag idag till tolv bara ,, sen blir det att fixa lite ärenden och sen hem och fixa sig inför kvällen. blir fest ikväll det blir skoj skoj det. känns som det kommer dröja innnan nästa gång så bäst att passa på haha :)

om en dryg vecka far jag och syster ska bli skönt att komma bort från kiruna ett tag faktiskt :) missar en veckas jobb men får ta det. har ju lsitit som ett djur nu i mars så haha

annars har inte hänt mycket försöker få min dator att fungera vilket inte går så bra när man är helt väck på såna saker typ så. och mina ansökningar till ksolan försöker ja få iväg blev inte som ja planerat när datan paja och ja hade allt sparat där men får göra det bästa av istuationen.

nje nu forstätta jobbet skriver mer en annan dag ha en trevlig helg alla

ingen dator

jag har ingen dator och de gör mig tokig. men ska fxa det snart hoppas det löser sig snart så jag har en dator när jag och underbara syster far till bor om två veckor far jag skönt tiden fram till det ebstår av jobb jobb job

men till helgen är jag ledig en hel helg så få blir det fest skoj blir dte ska på fredag till bolaget med lillis och fixa drickat ochs¨å för på freda är det löning äntligen :)

hockeyn gick dåkigt alla lahg är ute det roliga är väl att äben luleå är dte det enda bra med det

och meodifestivaens final var bra dock inte mn favorit som vann men men man får ju se hur det går i maj.

nu äa sen jobbet igen har delad tur idag så men ledig imorgon jobbat elva dagar på rad lite slitsamt men det ger pengar

tisdag.

idag har jag en sån dag då allt känns skit rent ut sagt , allt känns bara jobbigt och trist och helt meningslöst. men man måste ha såna dagar ibland ochså antar jag.

idag är jag i alla fall ledig så ska passa på att städa lite sen, kanske skulle ut och promenera med anna sedan ikväll fara till pappa och göra något med han och syster . enda lediga kvällen denna vecka så vill göra något :)

kiruna får möta nybor i playoff till kvalserien på lördag borta sedan eventuellt två hemma matcher. så det blir sp'ännande och tror kiruna klarar det :)

modo fick bara en poäng mot skellefteå  nu måste dom vinna de två sista och luleå el
ler frölunda tappa poäng kan bli tufft men hppas och tror att modo tar sig till slutspel.

nej nu städa sedan sjutsa syster sedan fixa mat sedan något annat vi hörs hej då alla

måndag.

ja nu sitter jag här igen efter att ha jobbat kväll dock en bra dag på jobbet kvälll imorgon med kvart i tre till nio. ioförsig jobbar jag bara kvällar men men man tar det man får. :) skönt att ha en rad att gå efter och i april blir jag ledig en hel vecka underbart skönt ska dpartyhumöret bli då far jag och syster ner till storebror i skåne en vecka . ska bli otroligt skoj att göra något tillsammans :)

helgen var det jobba förmiddag på fredag , sedan film och pizza med syster rikitgt trevligt var det. gosade även en hel del med systersonen. sedan blev han så trött så jag for hem så de fick sova haha

lördag var det jobb förmiddag sen plocka upp julia åka till mig och fixa inför kvällen. var på rikitgt  partyhumör faktsikt och kul att umgås några timmar med syster vi kikade film medans jag fixade mig. så trevligt var ett bra tag sedan vi umgicks på rikitgt hon och jag så. vid sex for vi med mamma och plockade upp elinn sedan maria och beställa lite thaimat. sedan for vi till maria och lyssnade musik å t thaimat,melodifestivalen och bara umgicks. sedan kom även elinns loverboy dit.
hur somhelst en trevlig kväll. trist var väl att det inte blev utgång jag var faktiskt riktigt sugen men men kanske blir en till chans inom en inte alltför lång framtid hoppas. men alltid trevlihgt att umgås med vännerna :)

på söndag hade jag en slödag med en promenad, storstäda lägenheten och spela bingolotto. såna dagar måste finnas ochså :)

nej nu kallar sängen på mig hej då allla skriver nsart igen

onsdag.

känns osm att jag varit lite off ett tagv ursäkta så mycket men har haft fullt upp med jobbet då jag jobbar mycket kvällar så blir det så. sne har ju även OS tagit upp tiden haha

Och os slutade ju ganska bra ändå elva medaljer blev det till slut fem guld två silver och fyra brons. riktigt bra tycker jag. speciellt längdskidlaget imponerade på mig . domn gjorde det dom skulle plus mycket mycket mer dom var den största imponeringen. så grattis till dom. även curlingen gick bra. besvikelsen var väl skidskyttet med undantag för björn ferry som tog guld och gjorde en riktig bragd ås misslyckades dem andra. skidskyttarna. även hockeyn var en liten besvikelse. Nog om os.

helgen som var hade jag taco och filmkväll med elinn var otroligt trevligt som vanligt att umgås med henne :)

till helgen blir det film och att beställa mat med syster på. fredag . det blir nog supermysigt det.
på lördag blir det utgång med tjejerna. ska ochså bli jättekul. var ett tag sedan så ser fram emot det.

nej nu tvättstugan