festival

JA ska sammanfatta senaste veckan de har inte hänt mycket har jobbat och jobbat och jobbat. tre av dagarna från halv sju på morgon till nio på kvällen de andra dagarna 7-16. jobbade helgen ochså . nu känns de i kroppen är helt slut och orkar ingenting. men är ledig nästa helg på lördag och söndag då ska jag vila ut mig . jobbar annars hela veckan nu ochså. men känns bra när man tänker på pengarna ;) haha

var på festivalen på lördag ochså . var riktigt skoj nog för att jag i början var där ensam men gjorde inte så mycket när ja  då bara var och kollade artisterna så. senare på kvällen träffade jag rickard och anna och julia och lisa då alla hade varit på sina håll tidigare men de var rikitgt skoj fast då var de nästan dags att gå hem. Men inte mitt fel att ingen ville följa medmig dit de kändes lite smått tråkigt faktiskt men blev bättre sen men de var först vid tolv men ändå. en rolig kväll blev de ändå :) ville gåm på fredag och se nordman men gick inte då jag jobbade då så. blev lördag istället.

inget mer som hänt senaste veckan skriver mer senare ska duscha nu sen se fotbollen . de är ju em final. jag hoppas spanien vinner ;)

grattis Emma

ja får börja med att säga grattis till Emma som fyllde 20 år igår grattis hoppas du hade en bra helg ch födelsedag.

annars har det inte hänt mycket denna helg jobbade midsommarafton och då blevde skönt att vila under helgen då jag jobbar nästa helg. men var synd att jag missade emmas födelsedag men jag kände att ja var tvungen att jobbamidsommar de gav ju storhelgsersättning och risken att få jobba även lördag fanns men tyvärr inte. de var lite synd det.

annars har de inte hänt mycket denna helg bara varit hemma och tagit de lugnt.

denna veckan som kommer blir de fullt upp jobbar 7-21 måndag tisdag och fredag dessutom jobbar jag lördag söndag och måndag onsdag ochså så en riktigt full helg. dessutom tänkte jag försöka komma till festivalen den vill ja inte missa trots att ja jobbar så. blir nog att gå dit en sväng haha :) men blir en lugn helg ¨även om ja går på festivalen så.

sen gick min telefon sönder igår men idag funkade den igen mne får se hur länge den fungerar . kanske måste köpa annas telefon ändå då. de verkar så.

Sverige har föressten åkt ur EM så nu får man titta utan dom och se fram mot vm kvalet i höst istället

Men Em är roligt att titta ändå ikväll är de spanien - italen :)

nej nu ska jag laga mat hej då alla vi hörs

onsdag.

Ja vad har hänt sen sist då.
 
Jo måndag började jobbet och det gick riktigt bra men var mest på ställen där man är två och de är bra när mna är ny så de var en bra dag på jobbet.
hände inte destomer den dagen slutade ju nio så åkte hem och kollade lite fotboll bara .

på tisdag var ja ochså på jobbet började redan åtta och nu vard e mer ensamma platser och det gick väl sådär inte bra direkt men är för att jag är ovan så, dessutom tror jag mer på att jobba på boende de är mer för mig men nu får jag hoppas de funkar bättre när jag lärt mig allt är ju bara tre veckor så :) oc de är bättre än inget jobb alls. så ska inte klaga . de är trevlig personal ochså :)

på onsdag så altsså idag var det inget jobb hade någon kurs  i förflyttningsteklnik mne vet inte om den var så mycket att gå på visste de mesta av de där redan och de blev ganska segt faktiskt. sen lär man sig mer av att prova på riktigt än att stå där mna glömmer ändå allt lika snabbt. sen var elinns humör inte de bästa heller av någon anledning så men så är de ibland :)

ef¨ter ´de var det hem en sväng och städa lite sen iväg till körskolan och köra gick inget vidare           men hoppas jag klarar av uppkörningen i Juli :)

sen var rickard förbi nyss och skrev kontraktet och nu ska dom bara godkänna de jag fattar inte at ja ska ha en egen lägenhet i augusti och att jag ska få flytta de känns skumt på nåt vis de är liksom då man blir vuxen och måste ta ansvar för allt själv . känns overkligt var ju inte länge sne man cvar lite känns de som haha

imorgon blir de jobb från halv sju på morgon till nio på kvällen lite jobbigt men de får gå sen jobbar jag fredag innan ja mest troligt är ledig lördag söndag ska bli skönt att sova ut då -

nje nu ska jag laga mat är hungrig har inte ätit på hela dagen . mina matvanor funkar inte nu när jag jobbar hela tiden haha måste få ordningb på de men imorgon blir de en ordentlig lunsch i alla fall

hej då alla

student

Ja nu är helgen över ska sammanfatta de snaste dagarna .
onsdag och torsdag förra veckan hade jag bredvidgång på jobbet och det gick bra får se om de gör de imorgon när jag ska jobba själv har nog aldrig varit så nervös som jag är i dag de bara vrider i sig i magen haha och kan inte tänka på något annat. imorgon börjar jobbet på allvar sen är de igång.
håll tummarna

på fredag var de studentdags och jag får säga grattis till Elinn, Emma och Sanne ;) sen finns de säkert någon till ås säger grattis till alla studenter haha
På kvällen blev de såklart fest och jag hade riktigt skoj i alla fall . Verkligen otroligt skoj :) en toppen kväll.
och visst väckte minnen till liv från min student när jag stod där ute och kollade och allt det. För jag hade en toppen student fram till krogen på min förra året . de var roliga minnen som ploppade fram. när ja stod där ute och kollade.sen att det slutade fel bryr jag mig inte så mycket om. i år belv det lyckat i alla fall så grattis än en gång :)

Sen fick jag veta vem jag ska jobba med i sommar och de känns inte lika bra men de får gå de måste gå .

igår fick jag se annas vovve för första gången den var söt jättesöt och så liten och lugn var den ska följa med ut och promenra med den någon dag . :) ska visa en bild på den ochså , lilla skrutten.

ska fixa bilderna från studenten ochså sen ;)

nej nu ska jag äta håll tummarna imorgon allihopa

Tisdag.

Ja idag ä'r det tisdag har varit på introdutkon inför sommarjobbet och okej ja glömde totalt bort de men tog mig dit tack vare elinn så får tacka så mycket för att du hämtade mig de var snällt :)
annars är de fotboll ikväll sverige grekland i EM ska bli riktigt kul attse det faktiskt  :) mycket fotboll nu så.

igår hade jag halkbana i gällivare, tror ni inte de snöar när vi ska dit kändes väldigt deprimerande kan jag intyga mne dit kom jag och de var faktisk riktigt skoj att göra dne dessutom. och ganska trevliga var de andra två som ochså gjorde den så de var rokligt.
efter de var ja och köpte mat sen åkte jag och pappa tillbaka till kiruna ja körde från svappavaara till kiruna de gick bra tyckte jag.
sen efter de var jag och hälsade på min mormor hon är så gullig :)

och imorgon börjar jag jobba har bredvidgång kl13-21 sen på torsdag jobbar jag 7-14
så en fullspackad vecka med andra ord ni får önska mig lycka till imnorgon haha .

sen är de studenten och så på fredag så fullt upp hela veckan men de är roligt de :)

nej nus ka ja göra mig klar och snart åka hem måste vattna blommorna hos mamma först då hon är bortrest men vi hörs ha de bra hej då alla

söndag

ja ska börja med att sammanfatta veckan. först så var jag med elinn i pili från tisdag till torsdag dte var trevligt riktigt trevligt faktiskt. vi solade, pratade, åkte bil, fiskade promenerade i amssor , grillade och hade de mysigt en toppentid var det.

innan ja åkte dit så var ja på massa ställen och fick schema och såna saker innan sommarjobbet började.
på onsdag och torsdag jobbar ja på hemtjänsten de är bredvid gången då sen på nästa måndga börjard et på riktigt.. ska bli skönt att börja tjäna pengar :)

sen på fredag var jag med pappa och rickard och fiskade vi var ute med båten och de var en skön dag älskar naturen :)

sen på lördag var oscar hos oss då vi skulle vara barnvakt ja och pappa åt han. de var kul faktiks

och idag har ja bara tagit det lugnt :)

annars händer inte mycket. fotbolls em är igång och de är skoj då har man nåt att fördriva kvällarna med . sverige börjar på tisdag.

förövrigt så är de väldigt tomt nu kännsde som då mamma, anna julia lisa och frida åkte ner till fredrik i söderhamn igår och anna skulle väl kolla nån hund samtidigt får se om hon köper den :)
så väldigt tomt just nu i alla fall.

imorgon har ja halkbana föressten  önska mig lycka till haha

nubörjar somareplanerna komma eller sensommaren snarare. i augusti ska vi först till norge och fiska.

sen en vecka senare ksa vi bila med rickard till skåne och kolla vara han ska flytta så blir borta en vecka då de ska bli så härligt att bila dit sen tar vi flyget hem :)

sen i oktober blir de att resa igen då ska jag till stockholm med pappa där vi skakolla fotboll och lite annat vi möter rickard där då.

sen under sommaren ska jag försöka hinna med en resa till luleå med elinn, några helger i pili och attt fiska. sen jobbet så fullt upp hela sommaren :)

nu ska jag se fotboll ha det bra hej då alla

måndag

ja idag är det måndag igen vad händer idag då. Jo ska övningsköra lite sen vet jag inte. kanske åka förbi en syster och spela hockey på tv spelet :) de vore skoj'

tyvärr blev det inget luleå till helgen med bror min då dom skulle til, kiruna precis nu men kanske  kan åka ut och fiska istället om det är bra väder :) ser vad som händer bara två veckor till jobbet börjar nu det närmar sig med stormsteg haha :) men behöver pengar så de blir bra det.
Då ska jag köpa en bärbardator ochså det behövs så de blir första prioritet haha ;) efter k´örkortet förstås de är absolut viktigast vill ha det nu .

nej nu ska jag göra annat hej då alla