brand

ja hela lomboloskolan brinner .......har ett brand inferno utanförköksfönstret typ. har brunnit där sen halv sju tiden .
och hela kiruna verkade vara där inklusive jag och jag tog dit elinn ochså och hålla migg sällskap men måste säga att det är en tråkig händelse för alla elever och lärare på skolan. tänk alla saker som eleverna gjort som blir förstörda och alla minnen som försvinner . en tragisk händelse......och de känns lite vemodigt när jag gick på ksolan själv och min syster går där nu......vad händer med alla elever var ska dom gå nu osv är frågor man tänker på och funderar över . får hoppas dom löser det snart för allas bästa i alla fall. detta trodde man aldrig skulle hända i kiruna och på lombolo emn de kan tydligen hända var som helst.

för övrigt har jag inte gjort mycket idag skola sen till syster och äta sen titta på branden sen spela monopol ja utklassade dem andra kan ju säga ochså.

nej nu ska ja kolla om branden avtagit än vi hörs alla

söndag

ja nu är det söndag och ja gör inget speciellt ska snart hämta min syster  sen skulle jag nog umgås med anita sen klockan fem ska jag och jobba jobbar bara fyra timmar idag ;) men tänkte ju vara ledig helt så de är mer ä'n från början så.

igår var det annars hockey kiruna vann en bra ochspännande match de avr toppen modo däremot förlorade mot linköping och nu måste dom börja vinna dom ligger ju i botten så ska de inte vara  nu måste vi klättra.......kom igen modo börja vinna nu :)

sen efter hockeyn var ja hem kollade körlsaget med syster  sen skulle ja upp till stan med bilen och då har dom kontroll de var lite oväntat men gick ju igenom i alla fall så de var inga problem dom kollade bara nykterhetstest  dom kollade inte ens körkort men sen var ja ute och körde ett tag innan ja åkte hem ska snart ut igen och se om bilen startar föressten den startar oftast när den stått länge ju skum bil de där men man tar vad man har haha nej nu ska jag göra annat hej då ha det bra ;)

fredag.

ja nu sitter jag här igen ska kolla lite film innan ja ska sova är ledíg imorgon så behöver inte ha desto mer bråttom i säng imorgon ska jag sova och njuta av att kunna det för de är inte ofta ja får det haha.

helgen bllir väl å andra sidan inte som planerat . ingen hockeykväll imorgon som det verkar nu i alla falll de var rikitgt synd de nu när ja fixat ledigt och allt men men  är man jsuk så är man de är inget att göra åt du fårkrya på dig vännen
blir i alla fall hockey på dagen  Kiruna-östersund hoppas på en bra match och att bilen starta haha på söndag blir det jobb men bara fyra timmar 17-21 så de är inga problem haha men måste sova ordentligt i helg. känner mig helt slut i kroppen inte trött utan sliten och orkeslös ingen kul känsla allt man gör är en plåga typ hoppas de är bättre efter helgen

skulle till vetrinärn i onsdags men bilen starta inte irriterande fick ringa sjuts i ssta minuten åkte hem skulle få starthjälp då starta skrället. men nu funkar den men man törs inte direkt lämna den på konstiga ställen haha lite komiskt.
men jag vill ha en egen bil ja bara vill ha det nu

förytom matchen imorgon och jobbet på söndag vet ja inte vad som händer i helg bara en slapphelg nej nu tv hej då alla ha det bra och håll tummarna för kirun aoch modo imorgon )

torsdag.

ja nu är det torsdag jag sitter i skolan och har lunch .

i går var det skola sen til syster och äta sen hockey. Kiruna - Pite kiruna vann med 6-2. de var en bra match faktiskt och ööver 2000 i publiken .
men
var kanske lite extra för markus fagerwalll var där ochså och åkte "isdans var roigare än jga trodde och se och hann sjöng även två låtar i andra pausen så de var bra . men de bästa var ju ändå att kiruna vann ;)

idag blir det först skola sne låna  pappas bil åka med smulan till vetrinärern för undersökning och sen hem och laga mat och städa och så så fullt upp. känner mig lat som inte jobbar haha men de här blir en lite latare vecka ska vara ledig till helgen behöver de jhar ju jobbat sex helger på rad ledighet here i come haha

på lördag blir de först hockey på dan Kiruna - Östersund sen på kvällen hockey och mat med elinn modo mot någon vet faktiskt inte vilka dom mötte haha. så en riktig hockey lördag. m,ed ggod mat och dryck trevligt sällskap och allt som hör till.

nej nu ska ja till lektionen

söndag.

ja nu är det söndag och här istter jag på jobbet. ska snart iväg igen jobbar 7-21 hela helgen men idag är jag ledig mellan 14-16 så då ska jag åka till pappa och äta i alla fall. men helgen går fort när man jobbar i alla fall ;)
hade tur som lyckades övertala pappa att få låna bilen så jag slapp promenera till och från jobbet. den enda nackdelen är att man hela tiden måste vara orolig nför om den startar men hittils har de funkat. emn man törs inte lämna på några konstiga ställen ifal den inte startar haha

så de har jag ägnat min helg åt .
men nästa helg sk ajag inte jobba ,.......inte hela helgen i alla fall för då blir det hockeykväll med elinn . så det blir nog skoj skoj det ;)

sen vill jag säga grattis åt storebror som fyllde 25 år igår den 17/1. hoppas du hade en bra födelsedag och present kommer jag ska skicka ner till dig.
vill även säga grattis till lillasyster som fyller 16 år idag. hoppas du får en bra dag oc present kommer till dig med ;)

nej nu fortsätta jobba hej då alla

torsdag.

Ja nu sitter jag i skolan igen och har lunchrast. Har fått jobb hela helgen ochså förmiddags skift men kanske ska tacka ja om ja får kvällsförfrågan på söndag så jobbar jag hela dan nu har ja bara 7-14 lite mer timmar skulle sitta fint faktiskt men man ser vad man orkar ochså .
ikvälll blir det föressten ochså jobb. 15-21 på berga . men gillade inte hur dom delat upp platserna men finns inget att göra åt de bara gilla läget faktiskt :)

Får se vad det blir  mer att hitta på i helgen men man ser ju .

igår  var jag ledig efter skolan och tänkte dra en storstädning hemma men blev inte så mycket var skönt att bara sitta och inte göra nåt als men lite städ blev de plus tvätt så. lite fick jag gj´rt faktiskt.

Känner sig lite låst nu när det inte finns någon bil ja kan använda båda min föräldrars bil är sönder man har blivit så van och ha bil på jobbet så. inte så kul till helgen att vara tvungen att gå klockan sex hemifrån för att komma i tid till jobbet de innebär att ja måste stiga upp kl 5.30 på morgonen de är synd om mig nu eller hur ? haha nej men de går på nåt sätt och så fort ja skramlat ihop några tusen så blir det en bil ja ska köpa . de är nästa projekt . en egen behändig liten bil de blir helt perfekt de där så småningom ;) nej nu sk aja gå vidare hej då alla ha ade bra

bilproblem

ja nu är det söndag och här sitter jag igen då.
igår hade jag väldans otur enligt mig själv . jag var ute med bilen skulle bara köra mina syskon till statoil och handla och ja tankade samtidigt och när jag då kommer ut från macken ska kör aiväg så startar inte bilen så där står jag mitt bland pumparna utan att bilen startar . pinsamt. till slut efter att även pappa promenerat ner så får vi lämna bilen där.
men man såg då vilka personer det bor i kiruna. de v var fullt med bilar mmen ingen bryr sig om att fråga om man behöver hjälp . såna är kirunabor . de gjord emig verkligen irriterad alla bara kör förbi liksom. och precis i början kommer de två killar. riktiga snobbar, idioter eller vad man nu vill kalla dom. och frågar
-har du tankat?
ja svarar nåt med ja vad gör jga annars vid pumpen
- då har du tankat fel bränsle ni har en dieselbil
jag: nej jag vet att vi har en bensinbil 95 oktan
-hur vet du det?
jag: för att jag kört dne här bilen länge skulle ja inte veta vilket bränsle jag har.
- ja då får ni försöka starta den då haha
jag: ja de ska ja för det är batteriet det är fel på inte bränslet

jag menar ska man inte hjälpa behöver man inte alls bry sig liksom
kom i alla fallla fall fram två tjejer fram på slutet när jag var ensam kvar dom försökte hjälpa men hittade inget fel. sen var dom snälla och körde hem mig. tack så mycket ;) inte så trevligt att gå själv efter allt osm hänt i kiruna.

idag var i alla fall elinn och hennes pappa snälla och åkte med mig och gav mig starthjälp. tack de var hemskt snällt nu är jag skyldig dig en tjänst tillbaka ;) tack vännen dig kan jag lita på nu står bilen hos pappa och allt lsutade bra till slut

för övrigt så var   jag på hockey igår gratis match kiruna förlorade dock mot piteå. men modo vann i alla fall sin match borta mot ssk med hela 7-2 haha dom är på gång nu
a
nu sitte rjag på jobbet börjar kvart över tre nu alltsså men har första platsen kvart i fyra. en dubbel så väntar på den ja ska dit med.
imorgon är det skola sen jobb hojja men på tisdag är jag led ig utan jobb i alla falll skönt
nje nu jobbet . jobbar femte helgen i rad inte kul inte men de ger pengar så ;) de år man tänka på och var i alla fall ledig lördag så det vra bra jobbar bara fredag och söndag haha

nej  nu jobba skriver mer imorgon hej då alla ha det bra


fredag

kan börja med att jag faktikst lyckats hitta min telefon nu haha den var inte så långt borta så lungt på den fronten.
annars har dagen bestått av skola jobb fullt uipp har det varit sitter nu på jobbet men ska snart iväg till sista platserna . känns som allt ja gjort senatse veckorna är jobb  och skola ja nu när den börjat i alla fall har ju haft lov. men kan säga att jag verkligen trivs på berga . så ska se till att få vicka här i sommamr underbar peronal osv.

imorgon blir det hockey gratis inträde så de vill man inte missa ;)
lisa har sovit hemma hos mig två dagar , de har faktikst varit trevligt med sällskap idag åker hon dock till pappa. anledningen att hon sov var att mamma är i lule och de är jobbigt att vara hos pappa när ska till skolan på morgonen så.

imorgon bir det att umgås med anita var länge sedan så de ska bli trevligt, denna gång sa de bli av ochså ;) haha

nej nu jobba hej då alla

klant

ja det är jag det, tro de eller ej men jag har klanta bort min mobil ..........igen vet inte för vilken gång i ordningen . vad ska jag nu göra. måste ha mobilen för att få jobba nej nu är jag less på detta håll tummarna alla för att den kommer fram haha

annars händer inte mycket nu skolan är igång igen vill bara klara den nu så de går nog bra de hoppas jag ska bli skönt att få betyget

såg föressten att elinn gjort sin tatuering de såg väldans snyggt ut kan ja säga väntar på att få se den i verkligheten med men nsyggt gjort elinn









nej nu orkar jag inte skriva mr är aldeles för irriterad men vi hörs ha det br alla

nyår

ja de senast dagarna vad har hänt?
känns osm ja jobbat dygnet runt den senaste veckan och varit otroligt osocial haha.
men jobbar nu helgen sen måndag ska ja vara ledig och förhoppningsvis jobba igen på tisdag då de är helgdag och man får högre lön haha

har fått prova och jobba natt nu . de gick bar men fördrara dagtid för jobbar man natt är dagen förstörd du jobbar natten och sover hela dagen nej inte kul men ger ju pengar det är bra i alla fall när lönen i januari komme bra bra ;)

nyårsafton blev inte som de var tänkt men fick ett bra tolvslag hemma med pappa och julia och lisa det var kul. från pappa ser man allt. men nästa nyår blir inge jobb . utan ska bara hela nyår vara hemm emd familjen och inte göra nåt de ska bli toppen

pratade med elinn för ett tag sen och de blir att umgås med henne på måndag skojskoj blir det ;)
nej nukika lite film sen ova hej då alla

2009

ja vilka förväntningar har jag på 2009 då?

jo ett att komma iväg som aupair till usa

umgås mer med mina vänner. har inte gjort det 2008. pga av olika anledningar. mycket jobb band annat
klara skolan och få slutbetyget
hitta kärleken
en bra sommar
en utlandsemester vill jag hinna
plus en del andra resor inom sverige ochså

de är väl dem målen ja har just nu sen har jag tre nyårslöften ochså men dom skrive rjag inte här

ha ett bra 2009 alla
 

lista från elinn ( sammanfattning av 2008)

 Hur har året nollåtta varit för dig?
både och.bra och dåligt .men överlag bra

Gjort något unikt för detta år?
tagit körkort

Har du träffat några nya vänner?
nja en vän

Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta?
jodå flera saker

Har du hittat en ny låt som du älskar?
Ja, det hittar man väl varje år.

Hur har din kärlek varit nollåtta?

Lugnare än 07 i alla fall.

Hur var din sommar?
jobb . dubblá jobb så var väl mest de. plus lite resa och fiske och umgås med vännerna

Har någon i din släkt avlidit?
nej inte vad jag vet
Har du gjort någonting du ångrar?
Ja.

Har du skämt ut dig?
jo mycket så sent som igår.

Hur har det gått i skolan?
bra !

Har du fått några ovänner?
Nej, dom som hatade mig 07 hatade mig även 08. Men alla kan ju inte älska en så.

Har du gjort något framsteg?
jo tagit körkort
skaffat vikjobb
egen lägenjhet
Hur har relationen till dina vänner sett ut?
lite fram och tillbaka på grund av mina misstag men är glad för dom vännerna jag har och vill aldrig förlora dom dom betyder så mycket för mig

Hur har slutet på detta år sett ut? n
jobb jobb (

nu mer detaljerad sammanfattning av 2008

Saker som gjorde dig glad
bilresan till skåne och tiden där
mina vänner och min familj
att jag fick smulan
att jag fick egen lägenhet
mitt körkort som jag tog
sommarjobbet dr jag verkligen trivdes och fortfarande är kvar

saker som gjorde dig ledsen /besviken

att flera av mina syskon flyttade

saker du ångrar?

alla gånger jag svikit någon min avänner eller någon i min familj. men ni ska veta att ni som är kvar betyder allt för mig och jag kommer aldrig svika er igen medvetet. jag har förändrats och mognat som person och de är tack vare alla er . så hoppas ni står ut med mig . jag klarara mig inte utan er

plus ne massa mer saker komme rinte på nu

viktiga händelser
jag fick körkort
elinn och emmas student
smulan kom
jag fick egen lägenhet
all tid jag spenderat med vänner och familj

men kortfattat var 2008 ett bra år emd misstag här och var . tråkiga och rolga saker hände men så är det alltid livet är en berg och dalbana haha
2008 var ett förändringen år precis som ja skrev i början året . ajg förändrades och mognade som person. gjorde saker som var otroligt otroligt vikitga.vissa personer som flyttade saknar jag hela tiden men dem finns om jag ringer de är ju tur det.jag är glad för alla som finns där under året som var fick jag veta vilka som gör det i vått och torrt. dom 'är guld värda för mig .