Dags för uppdatering


ja känns som det är på plats med uppdatering.

vad har sedan sist jag skrev då. jo nu i helgen som var var det jobb som var på schemat. och det började bra en skön fredagkväll sedan jobb på lördag allt var som vanligt kom hem vid åtta såg robinson och lite annat strunt på tvn men bom som från ingenting när ja ska  sova så så bryter det ut magsmärtor magsjuka allt på samma gång det var riktigt hemska dagar ska jag säga men nu börjar det i alla fall släppa har inte råd att missa mer jobb dessutom inte speciellt kul att bara sitta hemma eller ligga hemma som aj gjort de senaste dagarna. jag är aldrig sjuk så svårt att veta hur dte är typ men nu vet ja hur dte är så det är verkligen synd om dem som ofta är sjuka stackars dom . men nog om de .

vad har mer hänt jo jag har börjat kolla efter olika utbildningar till nästa höst och hitta flera intressanta. så det blir att flytta någonstans kommer jag väl in . de är i alla fall från umeå och söderut men helst vill ja längre söderut än umeå så vi ser var jag hamnar. men känns som jag är i behov av miljöombyte, men men man ser ju vad som händer.

 till helgen blir dte filmkväll med elinn så trevligt får se avd det blir för film men någon bra i alla fall hoppas jag annars lär dte väl förhopnningsvis bli jobb till helgen . men man ser ju.

nej nu iväg skriver mer sneare kommer att bli mer ofta ja lovar hej då alla

fredag

känns som  att en uppdatering vore på sn plats, i söndags var jag hos pappa då det var farsdag och då kommer även anna och lillkillen så kul vi spelar lite bingolotto äter tårta och har trevligt ;)

veckan har annars mest betsått av jobb inte så mycket att skriva om det egentligen haha
tisdag var dock den värsta dagen på länge jobbet känndes som en evighet hade kväll och dessutom migrän kunde inte bli värre när ja kom hem orkade jag inget men klarade ddagen i alla fall

onsdag var jag ledig det var ett måste nämligen annars fått för många dagar i strcäk dock var dt fullt upp ändå först tog ja en sovmorgon så skönt sedan for jag med m´mamma och skulle tra vaccinet tog ett antal timmar men nu ´är det gjort har inte kännt några speciella biverkningar lite ont i armen bara det är allt och sprutan känndes inbte ens jag som har sån fobi för sånt men det gick bra.

efter det for jag hem och åt sedan på kvällen var det hockey kiruna vann med 4-3 efter förlägning en av det bästa matcherna hittills i kiruna

torsdagen bestod av jobb sedan tll pappa en sväng på kvällen när jag slutat

nu är dte fredag ska nsart och handla sedan till jobbet ni får ha dte så bra skriver mer senare


söndag.

ja vad har ja haft för mig sedan sist då ?

jo till och börja med jobb jobb jobb inne på nionde skiftet nu men ja gnäller inte det är bra att ja får jobba men idag var då en sån dag då jag helst bara krypit ner under täcket igen och sovit vidare vra så trött på morgonen men se det gick inte började jobba sju så bara att kliva upp. jobbar till 14.15 idag sedan blir det att fixa lite innan jga far till pappa det är ju fars dag idag så och jag har verkligen världens bästa pappa. ärligt talat faktiskt, han ställer alltidn upp på mig jag vet inte hur jag hade klarat mig utan han , visst är vi inte alltid överens men det hör till i slutändan ställer han alltid upp så . ska i alla fall dit med en present samt fika lite där sen ska jag pappa och julia spela bingolotto ;)

igår var jag hos syster och hälsade på henne och pojken. kenny jobbade så han var inte hemma. lillpojken sov hela tiden men  han var så söt där han låg i sängen . mosters lilla gulllunge ;)
gårdagen bestod även av jobb och städning sedan en lugn hemma kväll framför tvn

i fredags fyllde Maria år men eftersom jag inte uppdaterat då så skriver jag nu grattis på 24 årsdagen Maria ;)

nu sitter jag på jobbet ska försöka få i mig något ätbart så jag orkar resten av dagen hej då alla ha det bra

tisdag.

iadg är dte tisdag och har hunnit ,med en del idag bland annat jobbat och sen var jag och hälsade på syster och hennes lilla familj. och pojken var så söt , en riktig gullunge jag höll till och med i han en liten stund, nog för att han mest sov när vi var där men i den åldern kanske det är lugnast han är ju bara fem dagar gammal lillkillen så men söt hur som helst och alla tre verkade må nbra så det var kul ska ge dom en present ochså får se vad det blir då ;)

igår var dte måndag och den dagen bestod av jobb och inte så mycket mer men skönt dte med ibland ;)

imorgon har jag inge jobb än vad jag vet , men funderar på att gå och ta sprutan imorgon men man ser vad som händer men inom mitt jobb känns det liksom bäst så lutar åt det i alla fall annars vet ja inte så mycket som händer men nu duschen vi hörs alla hej då

söndag.

ja  nu är det söndag och nsart är helgen över igen men har haft  en ganska bra helg faktiskt.

igår var det party hos maria och det var faktiskt riktigt trevligt tycker jag ;) det var lite hallowenpynt, lite drinkar, lite cider och lite gott tilltug och bäst av allt trevligt sällskap så ja det var en riktigt bra lördagkväll ;)

men uppladdningen innan ja gick dit blev inte som ja tänkt var lite tjorv hemma men det löste sig till slut det med så dte blev bra  och dessutom på tal om något helt annat så vann modo igår mot södertälje med 4-1 modo har spelat upp sig på lsutet på det fyra senaste har dom bara en förlust det är great och dessutom förlorade luleå hemma mot rögle så en riktigt bra dag i elitserien ;) idag  blir det föressten hockey ochså kiruna mot kalix inte rikitgt samma serie men kiruna förlorade sist mot boden så nu måste dom vinna så det blir spännande men sedan ska jag till pappa och sepla bigolotto hoppas det blir vinst haha ;)

igår kom anna hem från bb med lillpojken så ska väl förbi där kanske imorgon och se hur han ser ut och hur dom mår och så där det är så spännande.

men nu först av allt ska jag städa här hemma det ser inte trevligt ut just nu och jag tackar för att inte vara bakis nog för att jag var lite i morse när jag vaknade men nu är det okej så nu till städningen som vääntar