måndag.

har fotfarande ingen dator men då och då får jag anvvända systers . hoppas jagfår min egen snart vill veklign det nu.

i alla fall jobbat hela helgen. skulle vara ledig på lördag men jobbade mellan 4-9 det var tydligen kris så. var på pimpeltävling på lördag med pappa julia och frida. men var helt dött i hålet såg inte en enda fisk och ganska blåsigt så blev rätt kallt men skönt än¨då att komma ut. hann inte mer än tilbaka till stan innan jobbet ringde så blev en snabbb dusch innan ja for dit.

på söndag var det jobb från 7-21 inte mycket annat hände.

idag är jag ledig skönt. blir filmkväll med elinn hon skulle komma runt halv sju. blir riktigt trevligt då det var ett tag sen vi umgicks. så blir super trevligt

imorgon blir det jobb igen 7-21. så inte mycket annat som händer då . antar jag. får se vad som mer händer under veckan. jobb i alla fall nästa helg igen. sen måste jag hinna träffa syster med familj som kommer ikväll till kiruna. har inte träffat dom sen påsk. plus att jag har en present till oscar när han fyllt år. bättre sent än aldrig men köpte den nere hos rickard därför dte tagit tid. tror ändå han kommer gilla den . hoppas det haha ;)

nej skriver mer en annan dag nu ska jag träffar anna och alexander ska bli så kul ;) hej då alla

resa

sitter på tåget på väg hem snart i gävle typ så tänkte sammanfatta resan :)

jag och syster åkte förra veckan på måndag, var framme på tisdag vid elva då mötte rickard oss på station. sen åkte han på jobbet en sväng och på kvällen åkte vi till malmö och tittade fotboll malmö mo halmstad. dte var kul och ca 11000 på läktaren matchen slutade 1-1 så orligare om malmö vunnit men men så blev då inte det.den  

på onsdag jobbade rickard men innan de var vi i tyringe på en supertrevlig affär med en massa gamla saker jag älskade sen så jag och lisa var i kristianstad och den tsaden är så mysig så vi strosade omkring där och det var super trevligt. på kvällen kollade vi film och så .

på torsdag var vi ullared hela dagen och oj vilket roligt tsälle dom had verkligen allt där så det var roligt ska dit till hösten och handla julklappar ochså hahah :) handlade en del nu både åt mig och andra så :)

på fredag åkte vi först ett tag med bilen efter sterlen mot kivik och kolllade sedan jobbade rickard kväll och jag och lisa f´gick på bio hon ville se farsan så det blev den och den var rikitgt kul faktiskt :)

på lördag var vi i lund och malmö hela dagen det var trevligt sedan påkvället spela vi och beställde pizza och bara umgicks riktigt trevligt :)

på söndag var vi helsingborg tog färjan till helsingör och et var kaononväder hela dagen sedan på kvällen ågvi lite film och sånt hade en lytckad dag igen

så nu vet ni lite vda jag haft för mig kommer kanske mer senare kanske lite bilder man ser ju men :)

nu ska jag vara social med syster igen i alla fall hej då alla hoppas ni haft en lika bvra vecka som jag :)

"trodde inte du skulle bli som alla andra men hade tydligen fel du vet själv vem du är "