fredag

ja nu sitter ja här igen . blir så less på datorer ibland i onsdags slutade min fungera helt plötsligt gick inte att komma in på internet men nu funkar den igen helt plötsligt skumt är det då. men får väl passa på haha

annars ska jag vid tre och träffa emma och anna vi ska ut med axa och skruten och promenera lite ;) så de blir nog trevligt de och ikväll ska ja till mamma och äta tacos  kul :)

sen jobbar ja helgen lördag har ja tolvtimmarsskift och söndag bara fyra timma men de ger ju pengar så sen jobbar ja måndag ochså. få se om de blir mer nästa vecka. tänkte även åka till luleå nästa vecka och hälsa på syste roch hennes familj. tänkte åka med oscar ill leos lekland och sen ta en shoppingrunda på stan med syster . så hoppas de blir av de ksulle vara himla skoj de ;)

igår var det filmkväll med pizza som gällde med mina två underbara små¨systrar anna och julia de var riktigt trevligt det faktiskt

igår flyttade smulan in i min lägenhet så himla mysig är hon verkligen älskar den katten . en riktig kelgris haha

nej nnu ska jag städa lite vill få ordning i lägenheten nu

tisdag

ja nu är de tisdag och här sitter jag.

igår gick flyttlasset så nu är ja i min aldeles egna lägenhet och de känns lite ovant må ja då säga, men de är skönt samtidigt på något sätt så de är riktigt bra det här känner ja .

idag var  emma förbi en sväng men de var bara en snabb vända vi ska nämligen ut och promenera på torsdag emma anna jag skrutten och Axa så de blir trevligt det.

annars har ja bara fixat i lägenheten de går framåt sakat men säkert och mer och mer börjar de kännas som min lägenehet på riktigt haha

nej nu ska ut med skrutten sen sova för ja är trött haha god natt

söndag

ja nu är de söndag och idag flyttar Anna ja kommer sakna henne så mycket när hon flyttar . hon är ju ändå min syster  så. dessutom en underbar syster som aldrig svikit mig. okej vi kanske inte har världens bästa relation men vi har allltid funnits för varandra. och de känns så tråkigt alla flyttar en efter en av mina syskon, först veronica för ett antal år sedan. sen nu i januari flyttade fredrik, sen för en vecka sedan rickard och nu anna de blir så tomt i kiruna då. men ja har hju många att hälsa på ;) de är väl en fördel. men hur som helst hoppas ja att du får de bra denna gång anna du förtjänar det och ja kommer och hälsar på dig. ja älskar dig anna och ja kommer altid finnas här för díg. lycka till syster . dessutom har du världens bästa hund med dig ni kommer få det bra .

annars händer inte mycket är hundvakt åt skrutten anna fick inte ta han dit fören om två veckor så han blir kvar här till då. men ska hem och packa sen för imorgon går flyttlasset till min egen lägenhetså frfida ska vara med skrutten då .

igår var jag med anita på kvällen . var så kul att umgås med henne igen. och få prata av sig . de känns verkligen sopm hon lyssnar och förstår. så dte var roligt att träffa henne igen . de måste vi göra igen tjejen ;)
men måste säga att det lät lite oroligt när de första hon säger typ är "hej min bil ghåller på koka " ja bara okej haha men de var inte så farligt som de lät var någon fläkt som var sönder. sne lät tydligen bromsarna ochså men dom var de inga fel på och ja älskar verkligen hennes bil den är så härlig ;)

nej nu ska ja göra annat hej då alla titta gärna in på min bilddagbok lovelything heter ja där

kväll

ja nu sitter ja här igen har precis duschat hade tråkigt men ska snart titta lite film faktikst får se vilken bara . någon roligt för ja vill bli glad haha .

imorgon blir de föressten att umgås med anita de blir skoj eftersom de inte blev sist , vi ska ta en tur runt stan i bilen och spana lite och bara snacka de ska bli skönt att få prata av sig . hon jobbade på dagen så på kvällen blir de annars blir de en lugn lördag. men ska bli kul att umgås lite i alla fall :) hara saknat henne haha

i alla fall så får du ursäkta om ja låter sur men vill bara inte förlora dig de är bara de du är den viktigaste för mig . jag älskar dig som vän och finns alltid här kom ihåg det  vad som än händer

fredag

ja nu sitter ja här med smulan bredvis mig. hon är verkligen underbar den katten. älskar henne så mycket. de var ett bra val. hon är underbar .

annars blir de väl mest att packa flyttar ju på måndag till min egen lägenhet sak bli så härligt. de
så de är väl min helg kombinerat med att mysa med missen haha ;)

ja annars känner jag mig ganska  besviken. verkar inte ens som att jag ingår i planerna längre . ja vet att ja inte är perfekt och att ja betettt mig dåligt men trodde de var utrett men tydligen inte .men att inte ens fråga mig visar ju hur mycket ni vill umgås med mig . tack så mycket.


nej nus ka jag duscha sen se film med smulan

dagesn ( lista från elinn )

Dagens humör: deppig
Dagens väder: Solen lyser lite smått ute.
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: Jeans, t.shirt.

Dagens smycken: halsband
Dagens vill ha: en resa

Dagens mest förvånande: Lönen som jag inte alls trodde skulle vara så hög.
Dagens längtan: att få min egenlägenhet
Dagens tidsfördriv: inget speciellt
Dagens tankar:  räknas ja inte längre
Dagens beroende: Inget särskilt.
Dagens minus: känner mig nere
Dagens plus: lönen
Dagens örongodis: Nickelback - Rockstar.

Dagens känsla: sad

Dagens hemsida: http://blocket.se/

Dagens nails: Vanliga.

Dagens tv: Ingenting.
Dagens föda: kyckling
Dagens irritationsobjekt: inget
Dagens borde: Städa,  
Dagens önskan: vet inte
Dagens personer: storebror

Dagens betyg av 5 möjliga:  2


hemma igen

ja nu är ja hemma . vilken dag idag mest sittand ei flyget men nu är ja hemma.
ska sammanfatta veckan  nu då.

Fredag: åkte vi iväg vi stannade hos veronica på vägen var roligt att träffa henne och oscar ska nog dit om typ två veckor igen ;)
sen åkte vi vidare ja pappa och rickard så stannad evi i nordmaling och sov en natt.

lördag åkte vi vidare stannade till hos fredrik. och dom har ett fint hus där nere i söderhamn vi åt lite mat, innan vi for vidare, till södertälje där vi sov över natten,

söndag åkte vi vidare söderut och till malmö ellr rickard släppte av oss i hässleholm så fick vi ta tåget till malmö, men de gick bvra  var bara 8 mil :) sen var de ett mysterium att hitta campingen men efter många om och men gick de .

måndag så åkte vi till köpenhamn och var där hela dagen var en underbar dag vi gick på stan och sen på kvällen på tivoli mn ja åkte inte mycket typ tre karuseller men nästa gång ska ja åka . de var kul i alla fall :) gillade köpenhamn

på tisdag åkte ja in till stan i malmö och mötte rickard vi gick på stan och sådär var riktigt kul att umgås bara ja och min bror några timmar nu när ja inte träffar han på ett tag. sen vid fyra kom Camilla, rickards tjej till malmö , var roligt att träffa henne hade inte gjort de innan och hon verkade trevlig och snäll :) hursomhelst gick vi tre och bowlade . de fanns en stor bana i malmö med 40 banor de var skoj :)sne mötte vi pappa och vi gick alla fyra och åt pizza . sen åkte rickard och camilla hem och ja och pappa hem till campingen.

sen på onsdga var pappa och ja på folkets park och kolalde de var skoj fanns mycket att se de var tivoli där med europas största pariserjul men de var stängt tivolit där men fanns annat att se. i folkets park fanns även terrariet. där vi var och kollade på apor fåglar krokodiler och smådjur och ödlor och sånt de var skoj.
sen eftre vi varit där åkte vi till eslöv och hä'lsade på rickard och kollade hans rum och sådär. ja tyckte de var fint faktikst. sen åt vi lite innan ja och pappa åkte till malmö igen.

torsdag var vi på stan sen åkte vi mot kiruna igen.

var föressten festival i malmö men var inte så mycket där men idag  had eja velat gå men vi åkte hem så mne var mycket att titta på och mycket folk och mycket sepciellt där den här vecka de var kul ;)

kändes trist att åka hem kommer sakna rickard så mycket. han var ne ja hade mest gemensamt ,med av mina syskon och han fanns alltid där de nkänns så tomt nu. han är så långt bort liksom. och ja kan inte bara gå dit och prata och sånt de känns tråkigt. kommer verkligen sakna honom han är ne undrbar storebror och ja älskar honom.
men hoppas de går bra för honom de förtjänar han och cammilla är ju där och hon verkade snäll så

nej nu ska ja se tv skrive rmer senare

onsdag



ja idag har ja först varit ledig vilket var skönt och vad gjorde ja då jo först var ja hemma sen följde ja och pappa julia till tåget och vilket kaos att hitta rätt tåg och kiruna som är så litet ja säger då de hur ska de gå för oss i sthlm och malmö herregud haha.men de löste sig julia kom iväg med rätt tåg ochså.

och sen efter de åkte ja till mamma en stund hon bjöd på palt och ja var ute och promenerade med anna och skrutten trevligt var de ochså sen efter de gick ja till rickard och hälsade på när han skulle packa de var trevligt måste passa på att mgås innan han flyttar.)

sen gick ja till frida och spelade monopol med pappa anna frida ja kom trea men sak samma kul var dte och fick träffa min lilla älskling smulan ochså :)

 imorgon skulle ja mest troligt träffa anita vi ks anog åka en runda och prata härligt blir de hoppas de blir av

min bilddagboks namn lovelything titta in där uppdaterar ofta

nej nu ska ja se film

jobb

ja vad har hänt sen sist jo har jobbat helgen och i söndags fyllde elinn 20 år och då  började ja tänka på alt kul vi gjort , och de har varit mycket och då kom ja fram till att hon är en vän för livet , minnena finns alltid kvar. tror  at det är för att vi är så lika varandra ,och visst finns de mycket vi tycker olika om ochså men de är nog bara bra. hur som helst är ja glad att ja har henne . hon betyder så mycket för mig hoppas du vet det ?
skulle inte klara mig utan henne .

och igår (måndag) var det tänkt att ja skulle förbi där och fika , men då måste ja jobba kväll så ja hann tyvärr inte så tänkte ja hälsa på idag istället och då måste ja jobba idga  med irriterande.
tänkte fara till luleå med men hann inte de heller pga jobbet. ja som tänkte mgås lite med syster och systerson . irriterande .
och efter att ha jobbat långtur hela helgen är ja trött ville vara ledig igår men nej jobbigt det hä'r mende ger ju pengar i alla fall :)

men på fredag far vi söderut till skåne närmare bestämt härligt :)

lördag

ja nu är dte lördag och jag sitter hemma hos frida , kom precis från jobbet ., har jobbat långtur idag 7-20, får tacka Elinn som körde mig till jobbet i morse , undrar just om hon vill göra  de imorgon med , kan ju hoppas i alla fall ;) tack i alla fall elinn.

annars händer inte mycket , katten börjar bli mer social och kelig dessutomtror ja hon börjat löpa, men de går bra hon är så söt min söta ängel.hon börjar nog vänha sig . har ju haft henne fem dagar nu :)
smulan heter hon ;)

imorgon är sista dagen på jobbet sen vet ja inte vad som händer, hoppas på att få vicka så mycket som möjlihgt i alla fall.men denna sommar har gått så otroligt fort. den är ju nästan över och vad har ja gjort, jobbat, jobbat , jobbat.
visst det är ju bra att jobba mne trodde inte sommaren skulle gå så snabbt känns trist på något vis at det är över , har knappt varit sommar här uppe .

imorgon fyller Elinn 20 år . tänka sig och på måndag skulle hon bjuda på fika ;)
tänka sig vad tiden går .

nästa vecka skulle ja träffa anita ochså ska bli roligt för har inte träffat henne sne ja slutat på berga och kändes verkligen som att man kunde prata om allt me dhenne. så har saknat henne faktiskt. så de ser ja fram emot
 
nej nu ska ja kika film sen sova nattinatt

torsdag

ja nu är de torsdag ja kom precis hem från jobbet en ganska lätt dag idag . mn helgen blir annat jobbar tolvtimmars skift både lördag och söndag och eftermiddag på fredag.

idag blir det att städa hela lägenheten tänkte överaska min pappa haha . dom åkte till norge idag alihopa eller pappa rickard julia lisa och frida och mamma är  stugan så de blir en lugn helg bara ja och anna i stan så haha ända til söndag enda nackdelen är att ja måste sova hos frida eller i hennes lägenhet för min lilla kisse kan inte vara ensam hela helgen så och hos pappa får hon inte vara så ja måste vara där

men de gör ju inget så de blir bra

sn ikväll eller vid fem ska ja till elinn och hälsa på . var ett tag sne vi träffades, tror de beroro på mig men ursomhelst blir de nog en hel del prat tror ja så de blir nog trevligt sen efter de blir de att hem till frida och titta lite film tror ja sen sova haha

några dagar sen ja skrev

ja vad har hänt senaste dagarna då.

ja i måndags hämtade jag hem min katt en riktig prinsessa . men lite orlig är hon men de är för att hon inte är van ännu vid mig eller någon annan . men hon blir mer och mer social i alla fall och de är roligt ska posta en bild på henne ochså här sen :)

igår tisdga var jag ute med bror min och fiskade eller ja någon fisk blev de inte mne en heldag med bror min plus en bra promenad så de var bra. de enda trista är att ja har så dåliga stövlar så ja har fullt med skavsår nu tyvärr kan knapt gå med skor påmne strunt samma

i söndags fick ja föressten jobba på mellanboendet de var bra då har man ett ställe till amn varit på så om dom behöver extra perosnal där. fick föressten en massa beröm av en i personalen de kändes bra riktigt roligt de enda trista var att ja kom en kvart fr sent men sånt händer när absolut inte ne människa kan köra mig och ja dessutom inte unde få tag på en cykel. var ju tänkt att promenera men tog längre än ja trodde men berodde antagligen p¨å att skrutten var med så men så är de

och nästa vecka åker ja till skåne ska bli hrligt med lite semester och blir borta nästan en vecka så
 de blir härligt

sen efter de är de bara att flytta in i min egen lägenhet för min del . känns lite konstigt då måste ja börja klara allt själv allt från mat och städ till handling men de ska samtidigt bli väldigt skönt. tänk vilken frihet att kunna göra precis vad jag vill hela tiden underbart ska de bli så skönt

nej nu ska ja göra annat hejsvejs

ny dator

ja nu sitter ja här med min nya dator köpte den i tisdags och än funkar den och är jättenöjd. de enda som oroar mig är att det är en toshiba och elinn varnade mig för de efter  alla hennes problem mne får hoppas att den funkar i alla fall ;) än gör den de  alla fall .

annars har de inte hänt mycket jobbat jobbat jobbat suck..... men pengarna kommer sitta fint. lämmnade in lönerapporterna idag och allt som allt från  båda jobben blev de 230 timmar de är inte illa då en heltid bara 180 timmar så längtar till lönen trillar in , nog för att ja har frsta hyran denna månad men de blir nog bra tänk om tre veckor har ja egen lägenhet underbart säger ja bara :) längtar som bara den .ska bli så skönt

och nästa vecka fyller elinn 20 år måste klura  ut vad ja ska köpan hmmm inte lätt , men något ska ja komma på ;)

nej nu ska ja städa v hörs ha det bra alla