Lördag

Ja igår var det mösspåtagning för elinn och emma så var i järnvägsparken först sen en fika på safari som elinn så snällt bjöd på sedan var de iget speciellt var hemma hos mamma och åt tacos med resten av familjen typ eller alla utom veronica och fredrik ja och inte pappa heller då förståss men i alla fall var det rikitgt trevligt .
blev dock tyvärr lite sne till emma men de var ingen fara sånt som händer när man måste vänta på alla andra haha innan man väl kom iväg med bilen .
sen satt vi hemma hos emma och snackade om allt möjligt och sjöng singstar oh även om aj sjöng sämst av alla sjöng ja i alla fall de är svin kul med singstar :)
sen var det för min del tänkt att ja skulle hem men de andra övertalade mig och ja följde med till krogen och de ångrar ja inte hade otroligt skoj och det var det länge sne ja hade så et blev väldigt lyckat för mig i alla fall. sen att ja inte kan dansa orkar ja inte bry mig om de spelar som ingen roll bara man har roligt :)
sen åkte ja hem och kom isäng och somnade vid tre på natten och efter att ha vaknat åtskilliga gånger var det dags att stiga upp kl 6 på morgon igen ochdet kom jag upp ochså konstigt nog.
och vid åtta for jag pappa rickard iväg skulle pimpla men gick inte att komma ut på isen så vi tog en lite skogspromenad uppe vid abisko istället :) riktigt härligt.
var så skönt att komma bort från stan och bara ta det lugnt ett tag älskar verkligen naturen och lugnet där.

sen när ja kom hem var ja aningen stressad för skulle hinna duscha och fixa mat och sånt ochså :)
middagen blev inte riktigt som planerat men men ja tyckte i alla fall om ´maten så de var bra :)

ikväll blir det film med syster som ja väntar på nu :).

nu ska jag göra annat hej då alla

planer

Ja idag ska elinn och och emma ha mösspåtagning så ska dit snart men hinner nog till ett först för kom precis från mötet på ams. där säger dom som vanligt inget vikitgt men ändå måste ju dit så. snart slipper man det.
sen ville pappa att ja följer med och äter lunch så ska strax dit sen blir de att ringa elinn och möta upp dem i järnvägsparken :) där brukar det i alla fall vara så det blir nog bra med det .

igår bestämde jag och elinn att om vi är lediga samtidigt någon helg så ska vi bila ner till luleå under sommaren de ser ja verkligen fram emot med lite tur kanske ja fått kortet då kan vi köra båa två :) de vore verkligen skoj det :)
så får se hur det blir .

idag måste ja posta brevet till folkhögskolan ochså kommer lite sent men bättre sent än aldrig som man säger :)

nej nus ka jag göra mig klar vi hörs hej då allihopa :)  

snart

okej de här känns måttligt roligt kan jag tala om . de kommer som nya bekymmer tycke rjag när allt blir bra .
i alla fall så är jag typ pank och har en massa som behöver köpas, studentpresenter, födelsedagspresenter,plus att ja sjäv behöver kläder och skor. sen ska jag ha pengar till att gå ut ochså och till en evntuell resa. hur ska detta sluta.?
JA ingen aning men på någos sätt ska jag lösa det orkar inte bekymra mig för allt man ska tänka positivt.:)

men på tal om bekymmer ås blev de inte som ja tänkte på lördag. kunde inte vara hos frida när ja ska laga middagen. så måste vara hemma och laga maten hos oss och med tanke på våra spis så blir det antingen nåt med ugnen eller tacos . då ja bara behöver ne platta till de . lite trist men vad gör man nåt ska jag tillaga så kanske får bli tacos då.
de vitkigaste är ju sällskapet och de lär bli trevligt så :) de blir nog bra

 I alla fall de är snart studenten och de väcker minnen til liv. känns osm det var igår ja tog studenten.
den underbara överaskningen på morgonen som elinn och emma planerade. en underbar frukost var det.
sen känslan när ja gick ut från skolan. och alla stod där och man kände att man faktikst klarat av de.
sen att träffa alla där ute med blommor och champagne och plakat och hela min familj och alla vänner det var underbart.
sen lastbilsåkandet ochs en fikat hemma med fmailjen och sen på kvällen och umgås med vännerna.
de var nog en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

men nu är de inte min student utan mina vänners och ja hoppas ni får en underbar student den dagen ochså.Det förtänar ni och de lär ni få ochså. ni komme rog känna er lika glada som jag var haha :)

men i alla fall idag ska jag på stan med Elinn och ta en fika på safari och prata om allt möjligt det blir trevligt dte ;)

sen vet ja inte vad ja ska göra övningsköra kanske :)

dom hra ringt fån jobbet nsäat vecka ska jag både till berga och solbacken samma dag först halv två sen halv tre för tider och sånt känns osm det blir stressigt men de är de värt för jobebt behöver jag ;) haha
ska bli spännande och se om jag och elinn r samtidigt lediga någon helg under sommarne så vi kan åka till piili :)
sen om ja är ledig när vi tänkte åka till norge ja pappa och rickard ochså :)

men nu sja jag göra annat tills elinn kommer hej då alla

onsdag

ja nu är det onsdag vad har hänt de senaste dagarna då ja inte mycket.

igår hjälpte jag och pappa rickard att flytta hans skoter till ett annat garage var mycket tjorv med släp och så men de gick till lsut i alla fall ;)
annars händer inte mycket idag ska bara ta det lugnt kanske övningsköra lite sen

imorgon blir det att träffa elinn då de inte blev i måndags men de blir nog trevligt det tror jag :)

och till helgen blir det middag med elinn och emma de är jag som står för maten man kan ju undra hur det ska sluta kan nog bara gå på ett sätt men man får hoppas på de bästa ;) trevligt blir de nog i alla fall

såg uorovision förra lördagen och den var bra även om röstningen inte var det och sverige kom dåligt så var de mycket bra låtar med sen gillade jag ryssland som vann ochså :) fast had emånga favoriter så . Lettland tillexempel rikitgt bra


nejnu ska jag se lite tv vi hörs ha det bra

hemma

idag kom jag hem igen skönt säger jag :) men samtidigt skönt att komma bort
borta bra men hemma bäst brukar man säga det stämmer :)

kan sammanfatta veckan i luleå.

måndag kväll kom jag fram

Tisdag skulle jag vara hemma med oscaroch det gick bra han är så go var första gången ja var ensam med han men det gick bra vi var i lekparken ute och promenerade och såna saker .
och sen satt och spika han är nog en blivande snickare haha han kan allt som har med verktyg att göra redan och han är 2½ år haha
på kvällen var vi på öb ja oscar och veronica sen såg ja och veronica shalger semin riktigt dåliga låtar på tisdag
även om kalkonen var rolig haha

på onsdga var ja med oscar på dagen precis som måndag :)
på kvällen hände inte mycket direkt

på torsdag var ja med oscar på dagen sen var ja med veronica och oscar och kolla när det brann på kronan . var tydligen misstänkt mordbrand och oscar älskade elden och brandkåren
efter de körde vi hem oscar till jocke och ja och veronica tog en sväng på stan och veronica bjöd på fika :)
jättekul :)
sen kom anna och mamma till luleå och vi var ute med bilen ett tag sen åkte vi hem och kollade sanningens ögonblick och shlager semin två och veronica bjöd glass riktigt gott
och mycket bättre låtar med på torsdag så dte var en toppen dag 

på fredag var ja hemma med oscar anna och mamma sen efter lunch åkte dom iväg ett tag och ja och oscar blev själva sen .
sen åkte vi hem på kvällen typ.

men har varit riktigt kul att vara där nere och oscar är så gullig och ta hand om . även om han kan vara lite sur men dte blir alla :) har varit skönt att vakan redan klockan sju varje morgon dessutom :)

imorgon blir det pimpling och sen eourovision på kvällen en bra lördag tror jag .
dessutom bra låtar med så och skönt att komma ut och pimpla :)

nu ska jag se tv med syster vi hörs alla ha det bra

framme

Ja nu är jag framme i Luleå :)

och kan ju säga att det är ksönt att slippa snön de är deprimerrande med nsö den 19 maj här är det i alla fall ingen snö som tur är :)

nej nu ska jag sova blir ne tidig morgon imorgon vi hörs ha det bra allihopa :)

Luleå ikväll :)

Ja nu sitter ja här vad har hänt de senaste dagarna jo ja har varit i finland p¨å lördag med elinn och de gick bra kändes som ja handlat svinmycket sen när ja kom hem hade ja inte så mycket kvar efter all utdelning till alla som hade beställt saker haha mend et gick bra i alla fall.
sen efterdet var ja på fotbollll och såg andra halvlek tillsammans med min bror och kiruna var verkligen dåliga precis som motståndarna en dålig match .
sen promenaread vi hem till pappa sen sen spelade vi lite och så innan rickard gick hem sen kollade ja sveriges match som dom tyvärr förlorade i hockey vm mot finland de var brons match.
sen på kvällne var ja en timme på mommas med rickard och anna de gick bra var ju en lugn kväll då ja knappt druckit nåt men de kom så hastigt på. men en trevlig kväll trots allt .
sen tog ja en promenad till statoil efter det så var trött närde till slut var sovdags haha men en toppen lördag :)

på söndag hände inte mycket men kollad ehockey finalen mellan kanaa och ryssslandb en kanonmatch som ryssland vann och ja höll på dem dom förtjänade och glädjen dom visade var obeskrivlig bvar 15 år sen sist dom vann så. är otroligt glad för rysslands skull för hockeyn är otroligt stor där .

sen var det lite tv tittande med anna :)

idag så fick ja ett sms av veronica som ville att ja skulle komam och vara med oscar som var förkyld och inte var på dagis och det sa ja att ja kunde så hon skulle betala resan för mig dit så åker till luleå ikväll :)
skönt att slippa kiruna ett tag och oscar är ju så gullig så det ska nog gå bra att vara me dhan ochså troligast kommer ja tillbaka på fredag men inte hundra än man får se hur det blir:)

nej nus ka ja fortsätta med baket vi hörs hej då allihopa :)

senaste dagarna

ja vad har ja gjort sen sit då ?
jo på tisdag var ja först med anna och tittade på en hund som hon mest troligt köper en jättesöt tik. i alla fall så hade hon den på prov äöver tisdga så efter de va ja på afärren med mamma sen hämtade vi lisa sen körde mamma mig till körskolan.
sen var ja till rickard en sväng sen var ja och anna ute och promenerade med hunden och sen efter det var ja med elinn när hon var på jobbet.
De var rätt trevligt vi snackade om allt möjligt och de var skönt att prata av sig lite :)

på onsdag var ja mest hemma sen övningskörde ja lite gick riktigt bra sen var det hockey på kvällen och Sverige vann : Åh vad roligt men nu väntar kanada i en tupp semi men man får se på fredag hur de går ;) En lite chans har dom alltid .

de var väl allt och nu är de torsdag vad händer idag då ?

Jo ska städa litre hemma . sen övningsköra tror ja det var väl allt haha inte så mycket men skönt med lugna dagar ibland ochså ;)

På lördag bär da av på en dagstur till finland ska bli så skönt att komma bort från kiruna en stund det blir skönt.

och den 6 juni far ja troligt vis med bror min till luleå de blir roligt de med ser fram emot det ;)

Och du sa att du villle hålla kontakten medans du var borta . nu har de gått en månad utan ett knyst från dig . Ja menar var du än är kan du alltid ringa elle rnåt den möjlighten finns. Men du bryr dig väl inte så då orkar inte ja heller de längre. De är trots allt du som måste höra av dig då din mobil är avslagen men hoppas du har det bra i alla fall . Ja orkarinte oroa mig längre ja tror du hör av dig när du kommer hem . men tardet för länge kanske det är för sent mycket händer på fyra månader . men som sagt hoppas du har dte bra .

nej nu ska ja göra annat hej då alla

Måndag.

JA vad har hänt idag jo.

har varit på intervju på personal care om arbete mne kändes inte så behövligt längre då jag redan har tre arbeten under sommaren men sa till dom att ja gärna jobbar extra eftre sommaren och även under sommaren vid möjlighet och det lät ganska okej faktiskt så man ser vad som händer med det.

Sen har ja bokat uppkörning ochså ......äntligen kanske har körkort snart vem vet haha känns otroligt skoj i alla fall :)

sen vra ja och skulle fixa nytt gymkort då mitt gått ut tänkte fixa med gruppträning så aj och anna kunde gå på spinning imorgon och step på onsdga . men blev inte så då dom hade kampanj till heljen med gratis träning hela sommaren så ska dit till helgen istället på fredag eller söndag då lördag inte går så :P

Sen ska jag idag och prova golf . Fråga mig inte hur ja fick den iden men rickard ville gå och ja erbjöd att följa med de kan ju vara roligt minigolf är ju skoj så. men man får se hur det går men de ska bli skoj och som tur är är rickard ochså helt ny på de så är inte ensam :)

sen ska ja ut och övningsköra innan känns som de är fullt upp idag haha hoppas körningn går bra ;)

igår hade sverige match i hockey vm såg den inte för var mitt i natten men såg en stund och dom vann med 5-3 det var bra . ska nog se lite hockey ikväll tror det var ryssland mot shweitch haha

men nu blir det fixa mig lite sen körning hej då alla ha det bra

Söndag.

Ja tnänkte bärja med att sammanfatta veckan som verkligen gick min väg en toppenvecka.

Onsdag jobbade först. sen var vi p¨å soptippen sen fcik ja veta att ja skulle köra manöverprovet vilket ja gjorde ochja klarade det . Okej ja trodde sj inte ja skulle det men de gjorde ja trots att de verkligen inte verkade så i början när ja körde på alla koner. men till slut gick det :) så otroligt skönt de kändes :)

På torsdag bokade ja tid för halkbanan fick tid den 9 juni kl 11 längtar dit sne har ja bara uppkörning kvar. För tilfället verkar inte körkortet långt borta kan faktiskst köra ganska bra :)

På fredag jobbade ja sen var ja på stan med syster och handlade lite saker ett  par byxor och lite smink. var behövligt men fick dåligt samvete när ja slösat pengarmen behövde grejjerna :)
på kvällen blev de film med syster

på lördag var ja på stan igen med min andra syster och handlade annas present så här tre månader sent haha men hon blev nöjd i alla fall .
sen kom bror min förbi pappa och vi spelade lite allihopa riktigt trevligt sen promenarde ja och rickard lite sne de var trevligt :)
seb mötte ja lisa och promenarde hem med henne så promenerade en mil sammanlagt de var skönt

så veckan kan sammanfattas , fixat jobb, jobbat,klarayt manöverprov, bokat halkbanan, shoppat, umgåtts med familjen :)

nästa vecka ska ja i alla fall till finland med elinn de ser ja fram emot blir trevligt :)

nej nu ska ja se film hej då alla vi hörs

onsdag.

JA nu är ja glad eller ja sen igår nu är ja mest trött men i alla fall igår blev ja less på att vänta så fyllde i ytterligare en ansökan tog med CV och betygen och gick till vicksamordniingen personligen och vad händer . jo dom har fått min ansökan tidigare men så fort man kommer dit får man tydligen jobb för när ja kom dit fick ja direkt jobb i sommar, andra perioden 14 juli - 10 augusti på solbacken . men skulle få bredvid gång innan och sen eventudellt eller ja mest troligt  skulle ja spring vicka första perioden . så känns bra nu och dessutom finns ju stora möjligheter att jobba extra till hösten när ja ska läsa på folkhögskolan så kan ja jobba extra kvällar och helger de är min plan i alla fall :)
Måste bara vänta på tanten som skulle ringa om shemat och bredvidgången och det men kändes bra :)

idag ska ja hämta ut fotbollsbiljetterna till sverigematchen  ochså som ja bokade igår :)

annars har ja jobbat idag sitter och väntar på att pappa ska sluta jobbet sen ska vi till soptippen och slänga lite saker de behövs :)

sen har ja tvättstuga ikväll inte kul men ett måste då typ alla mina kläder är inte rena haha men i alla fall de ska ja göra sen vet ja inte mer blir nog en tidig kväll då ja är väldigt trött och ska upp tidigt imorgon. sov typ bara fyra timmar förra natten så trött är jag .sen ska jag försöka hina på stan imorgon eller fredag och köpa ett par byxor då mina är sönder dom flesta så. Måste bara hitta någon som vill följa med ochså :)

nej nu ska jag fixa lite innan pappa slutar vi hörs alla

tisdag

ja nu är de tisdag bokade precis biljetterna till sverige portugal i oktober vet inte om ja fick bra platser emn tog de första dom gav ska prata med bror min om dte sen :)

idags ka ja till vick samordningen och lämna in ansökan personligen hade ja tänkt, då kanske dom behagar att låta mig jobba . Jag menar trots att dom har brist ringer dom inte ut mig man blir så less så de är inte klokt . Men man får inte ge upp haha . någon gång ringer dom väl antar jag .

Annars händer inte mycket idag ska kanske fråga syste rom ja får låna cykeln av henna isåfall åker ja dit och hämtar den ikväll :)

Nästa fredag åker ja i alla fall med elinn Till finland  över dagen de blir roligt de brukar det bli :)

Igår trodde ja att ja skulle göra manöverprovet men icke då banan inte var utlagd skulle hon irnga och ja skulle göra de någon kväll istället . Jag vill få det gjort nu helt enkelt . hoppas dom ringer idag så ja kan boka halkbanan sen ochså

övningskörde ochså med pappa på kvällen och de gick mycket bättre än tidigare höll bilen någorlunda rak faktikst haha kanske inte är omöjligt för mig i alla fall då :)

nej nu ska ja göra annat hej då alla

lördag.

Ja nu är det lördag . och idag ska jag och titta på fotboll tänkte jag. men går ner till andra halvlek orkar inte betala för de är för dyrt :P i alla fall matchen börjar vid ett så går då :) tänkte cykla men min cykel hade ingen luft så de gick inte ska föressten använda fridas cykel men den är på vinden så det gcik inte förrän hon kom hem tyvärr.

igår hände inte så mycket var på stan med mamma sen hemma hos dopm ett tag sen och handlade med pappa. sen tänkte ja se tv på kvällen men gick och lade mig tidigt för hade så otrolig huvudvärk orkade inte vara vaken sov tolv timmar nästan så är bättre nu men faktikst inte helt bra tyvärr :( men blir väl bättre antar jag .

Ska ringa veronica ochså och höra när jag ska komma till luleå och om ja behöver vara med oscar eller om han ska vara på dagis får se hur det blir . vore ganska skoj att åka och vara med han . han är en riktig gullunge :)

på måndag måste jag till arbetsförmedlingen och kolla hur man fyller i närvaroblanketten till jobbgarantin. för ja fattar noll altsså .
sen måste ja förbi folkhögskolan och fråga om blanketten och kanske till hjampis och skriva betygen igen känns som lite smått pinsamt. men måste ha betygen och eftersom ja ska på alla olika ställens ka ja be mamma köra mig :)

sen har ja manöver prov coh dne här gången ska jag göra de säga direkt till henne så ja inte missar det igen haha .
även de på måndag så mycket att hinna på två timmar haha

nej nus ak ja äta ne macka sen promenera tillfotbollen