fredag

idag är det fredag och världens bästa kille blir ett år :) Grattis Alexander på ett årsdagen hoppas du får en underbar dag vi ses senare . Tiden går så fort känns som han föddes igår och han är redan ett år . mosters lilla prins :)

vad händer annars då inte mycket. sitter på jobbet nu . slutar ett. då blir det stan med elinn och fuika och snacka strunt. sedan handla snabbt. sen till anna och gratta alexander . sen ikväll hockey Kiruna Asplöven så fullt upp idag med andra ord.

Under helgen blir det mest jobb men även lite annat hoppas jag . jag ska i alla fall jobba i lag ett på berga hela helgen så blir kul med omväxling. har fått förlängt till 14 november på larmet sen ser man vad som händer. haha

Uppdaterar så mycket jag kan men har ingen dator hemma nu kan bli lite glest men försöker i alla fall haha

skriver senare hej då alla

tisdag.

Ja då sitter jag här och skriver igen. Helgen bestod mest av jobb men lite annat med på lördag var det jobb 7-19 sedan till pappa och ha spelkväll med han och julia ;) riktigt trevligt var det :) sedan hem och sova . på söndag jobb 11-17 efter det hockey med pappa och frida kiruna vann med hela 12-2 mot boden. sen blev det dags att åka och hälsa på mormor jag mamma anna alexander och frida for dit :) hann även träffa Eva en snabbis . på måndag åkte hon hem igen så var skönt att hinna träffa henne och kul .

igår måndag var jag ledig så gjorde inte så mycket på dagen men hade tvättstuga i alla fall sedan filmkväll med elinn och Maria det var rikigt trevligt, blev film, tacos och massa prat sen fick ja en present ochså ;)

nu fortsätta jobba hej då alla

en chans till

Jag tänkte ge det här med bloggen en ny chans . 'är ändå kul att skriva så . orkar inte samman fatta all som hänt sen sist. men jobb och en semester hann jag med under sommaren. pluss umgås med familj och vänner :)
Har även röstat första gången det var 19 sept val i sverige men blev inte som jag röstade , det var en besvikelse men inget man kan göra något åt.

Nu är jag på larmet för tillfället och jobbar, har vick här till sista oktober, sen ser man var man hamnar.  Det flyter på bra och lite variation blir det, men klart man saknar berga och alla där det ska jag erkänna :)

I helg är det jobb som gäller plus hockey imrgon efter jobbet. Annars händer inte mycket. Ledig på måndag och det blir det en hel del att göra, men skönt att få sovmorgon i alla fall.

nu ska jag fortsätta jobba . skriver senare hej då alla