ångest.

ja nu sitter jag här hemma tiden går så segt . vill jobba nu och tjäna pengar :) men inte då och lägenhet får man inte heller.

I alla fall ångrar jag mig nu som bara den......... vill verkligen åka till piilijärvi.. skulle aldrig sagt bort det skulle jag fått göra om beslutet skulle jag åkt och tackat nej till jobb skulle ju fått jobba när jag kom hem istället så.
varför ska jag ha så bråttom ...? kan ja inte få vrida klockan tillbaka så det här aldrig hänt ?tror aldrig ja ångrat mig så mycket tidigare.

nej nu ska jag sluta gnäla lärde mig väl nåt av det ?

i alla fall verkar de inte bli nåt jobb imorgon heller för att dom har inte ringt idag i alla fall tyvärr:(
Men skulle träffa elinn imorgon det blir trevligt som vanligt hon finns alltid där sen skulle sanne följa med ochså.
och på fredag är det party på gång :)

hej då alla

tråkigt.

Ja känner mig verkligen på dåligt humör nu verkligen dåligt och allt är mitt eget fel. Jag såg verkligen fram emot det här verkligen ville få det gjort att åka dit ut och bara njuta med trevligt sällskap kunde knappast bli bättre trodde jag och hade antagligen rätt ochså. men kom sen på att jag kanske skulle bli tvungen att jobba och då blev dte problem skulle ja verkligen kunna säga nej en vecka till jobb om jag får chansen när jag håller på komma in i det svaret är nej ....... tror jag i alla fall. men då var nästa problem där vilket var skulle jag kunna svika min vän , min bästa vän som aldrig skulle svika mig......... svaret var återigen nej och denna gång ett solklart nej utan tvekan men var tvungen att prata om dte och nu känner jag  mig som världens sämsta vän och allt jag gör blir fel nu har man planeratb  så har man det ska man inte ändra på några villkor det gör ingen riktig vän. Så jag sa att ja säger nej till jobb men då avr det löst på annat sätt och redan försent att ändra sig igen så nej det var inte min dag och jag vill bara lägga mig under täcket och vakna om två veckor igen eller nåt . så kanske jag inte är lika irriterad över att jag aldrig kan fatta rätt beslut.

Men nu säger jag i alla fall förlåt det ska aldrig hända igen jag lovar :) hoppas du litar på mig

nog pratat om det annars har jag jobbat idag inget annat typ imorgon är ja ledig så ska sova ut läääääänge :)

det var allt för nu hej då alla

pengar pengar pengar

är ett enda stort problem i den här världen har ja kommit fram till ja jag är pessimistisk idag men inget att göra åt det så är det

i alla fall ska jag jobba imorgon lite jobbigt att stiga upp klockan 5 på morgon men inget att göra åt det alltid bra att tjäna pengar ska ringa elinn på lunchen så kan jag kanske träffa henne under lunchen .
Men har bestämt nu att ja inte ska jobba på fredag det hinner ja bara inte med så får komma på en bra ursäkt om dom vill att ja ska jobba .

bara 5 dagar kvar sen blir dte piilijärvi med öppen spis, alkohol,sällskapsel, lugn och ro och världens bästa vän kan inte bli bättre längtar som bara den nu till jag får åka dit ut och slippa alll jäkt och stress i kiruna . längtar verkligen

På fredag ska jag festa med anna och hennes kompisar sne skulle lein komma ochså . Ja har lovat anna att följa på babylon då hon fyllt 18 för ett tag sen så det blir nog trevligt det tror jag. verkligen trevligt hoppas bara min nya skjorta hinner komma som ja beställt det vore toppen sen lovade anna att fixa mitt hår så får se om det blir fint :)

på tal om beställt så har min kamera kommit så ska hämta ut dne opch kolla om den funkar den har varit på reparation vore skoj att ah den med till piilijärvi och på festen på fredga så får hoppas den funkar :)

men nu ska jag hämta ut kameran vi hörs alla ha det bra

lördag

ja nu är dte lördag igen och igår var jag på middag i emmas nya lya riktigt trevligt om jag får säga det själv emma kan ju laga mat när hon vill så gillar jag  dessutom vitlök så dte var verkligen nåt för mig .
Sen såg vi en film dead silence och jag ¨måste säga att jag gillade den jag gillar inte skräck men den gillade jag var min typ av skräck dessutom så den får nog 4-5 av mig och jag kan helt klart se den igen för jag gillade den :)

sen efter dte for jag till frida en vsäng innan ja åkte hem kom ihnte i säng förrän vid tre på natten och var  måttligt trött efter att jha stigit upp kl 5 och nästan varit vaken ett dygn .

idag har dte inte  hänt mycket var på hockeyn en sväng i sista perioden en riktigt dålig match tyckte jag men det blev ett bråk och dte var det enda sevärda i hela matchen dte konstiga var att spelaren som slängde handskarna inte fick matchstraff eller så fick han dte fast speakern inte sa det jag vet inte men nu är dte slut på hockey för kiruna för säsongen så blir ne ny säsong till hösten .

och nu är jag hos frida och ska titta melodifestivalen ja vet inte vilka som vinner men oddsade på det och oddsade på patrik isaksson och ainbusk så måste hålla på dem oavsett om dem är bra eller inte men det var allt för nu 

nu ska ja titta på tv hej då alla    

jobba

Ja den här veckan har varit slö bara varit hemma eller och tränat eller hos syster och nött tvspel. Men rätt skönt har det varit i alla fall så

Idag ringde dom i alla fall från kiruna bostäder till mig ville att jag skulle jobba imorgon . Tänk stiga upp kl 5 på morgon oj oj oj vad jobbigt men börjar ju sex på morgon så . Skulle jobba på hjalamrlundbomsskolan. Men vet inte vilka ja ska träffa eller var ja ska träffa dem mer än att det var klockan sex på hjalmar lundbomsskolan. Vet inte ens hur länge jag jobbar eller när jag har rast eller nåt men hoppas jag har lunchrast vid halv tolv för pappa tänkte att jag skulle följa med han och äta lunch men får se imorgon får säkert evta allt då. Ska i alla fall gå bra tror jag då jag faktikst har tre somrars erfarenhet av städning och sånt så från hsb och pengar behövs alltid så :)
sen gav anna en liten förklaring så jag hittar nog nu får man hoppas

och imorgon blir det middag hemma i emmas nya lägenhet enligt vad det stod  i elinns blogg skulle det bli kyckling och ris med vitlökssås det lät gott det :)
så blir nog en trevlig fredagkväll

idag har jag varit och simmat annars inte gjort något speciellt men ska färja julias hår senare sen äta sen vet jag inte vad ja gör mer

men ska gå nu vi hörs hej då alla

Grattis Anna

ja i helgen hände inte desto mer va hockey på lördag som var rent usel och kiruna förlorade en helt vagörande match med 9-3 så den var usel
när man vet att man måste vinna så får man inte spela så som man spelade då de funkar inte

i alla fall efter matchen gick jag hem och sen på kvällen tittade jag melodifestivalen med pappa och det var väl ganska bra låtar med i alla fall. min favorit gick till andra chansen så nu har ja verkligen lust att se andra chasnen genrepet på palts dit finns det fortfarande lediga platser :) får se hur det blir

¨på söndag var jag och spelade melodifestivalen hemma hos syter dte var trevligt det med :)
 
Och igår den 18 februari så fyllde anna ( syster) 18 år så får väl säga grattis nu när du är vuxen haha hoppas du hade en riktig super dag .
i alla fall hjälpte jag anna att baka en egen tårta då när hon fyllde år sen var jagh där och fikade då hon bjöd på fika :)

och för övrigt så har jag ganska mykcte grejjer inplanerat närmaste tiden

Först nu på fredag så ska jag till emma då hon ville bjuda mig och elinn på mat så det blir nog trevligt. länge sedan vi alla gjorde nåt sånt så det blir trevligt :)

sen nästa helg ska jag på fest vi ska fira anna allihopa så det blir trevligt det med :)
sen efetr dte blir dte pili med elinn nåt som jag verkligen ser fram emot att få göra :) var ju ett tag sen vi var där sist så ka bli skönt att komma ut dit till lugnet

Senare under marseller början av april ska jag troligt vis ner och hälsa på min bror så en del planer har jag i alla fall :) haha

men nu ska ja göra annat hej då alla

fredag

Ja nu är dte fredafg igen och efter en arbetsvecka så är dte skönt med helg så imorgon blir att sov ut haha :) i alal fall ska sammanfatta det senaste dagarna onsdag så mötte jag elinn och sanne i skolan och när jag slutat jobbet så åkte jga med elinn på stan hon köpte ett par skor och en bo0k sen var hon även snäll och köpte ne bok till mig om mitt stjärntecken :) haha

sen på onsdag kväll var dte hockey kiruna - asplöven . det var en bra match tyckte ja men kiruna gjorde inte mål på chanserna vilket gjorde att asplöven vann med 3-2 . Nu måste kiruna slå östersund på lördag annars är det kört tyvärr så blir hockey på lördag igen.

på tosdag hände att ja jobbade sne gick till frida och spelade nhl sen på kvällen gick jag till bror och såg hockey på tvn . Idag reste han till skåne så får väl önska trevlig resa ¨då :)

och nu är dte fredag och ja ska bara ta det lugnt ikväll med film och så hade ja tänkt :)

fick föressten tips om ett jobb idag så p¨å måndag ska ja ringa och söka det hoppas ja får det är i stort behov av jobb nu så

på sportlovet blir det troligtvis piili med elinn vore hursomhelst väldigt skoj om dte blev så så får väl hålla tummarna haha :)

nej nu ska ja göra annat hej då skriver mer senare

tisdag

ja nu är dte tisdag har jobbat både måndag och tisdag och dte har gått bra lite ovant att stiga upp tidigt men samtidigt skönt att inte bara vara hemma hela dagarna så bra att få jobba och det behövs alltid pengar :)

nu sitter jag hemma hos frida lovade att städa här brukar få pengar fördet och pengar är alltid bra så dte tackar man inte nej till annars händer det inte mycket idag skulle väl träffa sophie en stund hon ville det så sa att hon kunde komma förbi här då :)
så det blir nog trevligt

har varit och simamt ochså idag första gången på länge har mets blit träning på gymmet sneaste tiden mne idag blev dte simma istället så det var skönt det :)

nje nu ska ja städa skriver mer senare :)

hej då alla

söndag

'JA idag är det söndag har inte hänt desto mer idag men var i alla fall och kollade hockeyn som rickad dömde , det var en intressant match faktikst :)
sen åkte jag hem en sväng hjälpte pappa med en sak på datorn och sen var dte meningen trodde jag att jag och anna skulle jobba på lisas handboll på damlagets match men då den var igår så gick ju inte dte då.
sen har jag bara varit hemma och kollat sverige matchen på tv och det gick inte så bra sverige förlorade :(
men kiruna vann borta mot piteå i förlängningen det var bra det :) ska bli roligt på onsdag mycket folk tror jag :)

Sen ringde emma hon hade ringt ett anatl gånger utan att ajg hört telefonen den var i mitt rum och jag var i vardagsrummet och kolalde på hockeyn men sen ringde anna till pappas telefon och sa att emma sökte mig och aj kolalde på telefonen och tänkte att det måste vara viktigt så mycket som hon ringt .
I alla fall så ville hon att jag skulle vicka som personlig assistent åt hennes syster elin imorgon. Och de sa jag attd et går bra behöver få nåt jobb det var bara några dagar men bättre än inget och allt är bra sen behöver jag nåt att göra så helt klart är det i alla fall att jag ska jobab från måndag till onsdag kanske längre ochså får se hur dte går . Blev lite nervös har ju inte jobbat som det tidigare men det ska nog gå bra , jag känner ju elin lite grann så . Men ändå nervös akn inte hjälpa det helt enkelt . Så får hoppas det går bra i alla fall.  håll tumamrna :P

det var nog allt för nu hej då alla ha det bra

Lördag

Hej igen då allihopa vad har hänt sen sist då inte mycket tror jag men i fredags i alla började det med att jag var med pappa och åt lunch dte var trevligt :)'
Sen åkte han till jobbet och jag åkte hem igen sne kolalde jag lite tv innan julia slutade och kom hem och då städade jag hemma och hon sitt rum och vi hade en givande pratstund faktikst det var rätt trevligt men kom fram till en sak själv och det är att ingen person känner mig på riktigt tror jag eller ja känner gör dom väl men dom vet inte allt om mig varken någon i min familj eller mina vänner . folk får lätt förhastade slutsatser om hur jag är och vem jag är bara för att jag är skötsam , hemma mycket och allt sånt tror många att jag är någon ängel och en riktig plugghäst under hela skoltiden men så är det inte jag är nog bra på att dölja vem jag är egentligen varför vet jag inte kan bero p¨å att jag alltid haft svårt att lita på folk för att jag blir då rädd att förlora dom som får veta allt om mig . Det är inte bra men tyvärr är det så . Tror jag ofta försöker vara någon annan för att passa in och bli omtyckt men har insett att det inte fungerar för passar man inte in som man egentligne är gör man dte inte helt enkelt så ska föröska bättra mig . Jag tycker ju själv att man ska stå för vem man är och inte försöka vara någon annan än sig själv gillar själv inte männsikor som är det så borde själv inte vara det . Så blir kanske så när man har svårt att lite på andra men ska föröska bättra mig men får se när nån kommer få känna mig utan innan det tar tid för mig att lite på folk och sådär . Men vill kunna berätta allt om mig själv till någon men får se när dte blir så men det vara bara lite sentimentalt prat från mig om ni nu orkade läsa det

tillbaka till vad jag gjord epå fredag då ja lite senare på fredag kom rickard förbi hos pappa och dte var trevligt att prata me dhan och sådär fick även smörgåstårta som pappa tagit från jobbet så dte var gott :)

Sen på kvällen åkte jag till frida och spelade melodifestivalen med frida anna och Malin det var trevliogt det med och jag och frida vann dte är ofta mitt lag vinner haha jag är kung på det där spelet haha :)

det var nog min fredag dte
idag är dte lördag och jag har varit och tittat när rikcard dömde hockey och nu ska ja snart äta hos frida sen ska jag ikväll titta melodifestivalen med Elinn det blir nog trevligt dte det brukar dte bli när vi umgås :)
Så det ser jag fram emot

Nej nu ska jag göra annat vi hörs ha dte bra alla

Grattis pappa

Ja vill börja med att säga grattis till min pappa som fyllde år igår :) grattis hoppas du hade en bra dag :)

idag har jag först varit och träffat elinn och emma var riktigt trevligt åste jag säga var länge sen vi gjorde nåt alla tre och ett atg sen jag träffade nån av dem ens så dte var trevligt efter att jag träffat dme gick jag och tränade det var lika skönt som vanligt det :)
och nu sitter jag här ska nsart åka till syster för hon skulle bjuda på tacos ikväll så det blir trevligt det med :)
se har jag ochså ringt vicksamordningen för äldreomsorgen och dom skulle kolla om dom behövde vikc men det lät ganska positivt :)

Skulle verkligen behöva ett jobb så jag kan leva normalt nu akn ajg aldrig köpa nåt till mig själv det trist har inte råd emd nåt blir så less på det ska det vara så svårt att få jobba ? ja tydligen

Och sen vill jag bara säga till dig ja du vet vem du är . att jag finns här om du behöver mig när som helst på dygnet bara att ringa et neda jag vill är att du litar på mig
för som någon sa " man klarar sig utan pojkvän/flickvän men man klarar sig inte utan vänner " tänk på det för jag tror attd et är sant .
Du betyder mycket för mig som vän och jag hoppas du inser det själv

det var nog allt för nu nus ka jag göra mig klar sen åka till syster

Grattis Oscar

Glömde att skriva i förr ainlägget men nu skriver jag det

Grattis Oscar på 2-årsdagen. Du börjar bli stora killen nu. Hoppas du får en fin födelsedag med mycket fina presenter ( min får du när du kommer upp till kriuna ) 
Känns som det var igår du föddes men tiden gå så fort nu .

många grattiskramar till lillprinsen från moster :) 

måndag

JA nu är det måndag igen det känns lite segt men vad gör man :P Idag händer nog inte så mycket ska träna om ett tag senare idag ska jag förbi syster och hälsa på ochså :)
så inget merän så på min måndag

i helgen har jag inte gjort mycket men ska sammanfatta lite då på fredag hjände inget speciellt . på lördag var jag först med anna och julia och julia och kollade när vår bror dömde hockey det var trevligt det sen gick jag hem och åt och sånt sen färgade jag håret svart dte var så missfärgat .sen åkte jag med anna och julia till mamma sen åkte jag hem och sov inte så mycket att prata om sen på söndag var det ne slödag var bara hemma och städade mitt rum och tog det lugnt men nu går det i alla fall att vara i mitt rum hahah

Hände föressten enolycka i kiruna lkab gruvan är verkligen tragiskt at en sån ung männsika dog om det nu hade kunnat förhindras man får hoppas att dom lärt sig nåt och att en sån olycka inte händer igen i allla fall
¨
Det känns så trist att man inte kan lita på nästan någon nu för tiden. visst finns det vissa enstaka männsikorsom man kan lita på men dom är inte många. Ochn hur vet man verkligen vilka dom är ?
Jag menar ibland spelar det ingen roll vad jag gör eller säger man blir ändå lurad och besviken. Man kan lita på mig det vet nog många så varför inte vara ärliga. Nej nu är jag less och ni som vet vad jag eller vilka jag pratar om ni ska veta att jag aldrig kommer lite på er igen eller vara snäll mot er det förtjänar ni inte . Ni fjäskar mot mig men sen är dte bara ett spel jag blir så irriterad
Men vill i alla fall klargöra att dom jag verkligen litar på inte ska ta åt sig ni betyder så otroligt mycket för mig ville bara få ur mig det här och nu när dte är gjort ska jag gå och göra annat hej då ha det bra alla

Fredag

Ja nu är det helg det är skönt nog för att jg är hemma på veckorna men ändå skönare med ehlg haha

I alla all ingen aning om vad jag hittar på i helgen men nåt blir det antagligen i alla fall :P
igår var jag och tränade och sen promenerade jag till syster och hjälpte henne sätta in bilder från datan på cd skiva :P det var en bra torsdag.
I onsdags var jag ochså hos syter hon bjöd på mat se var dte meningen att sophie skulle kommma men hon ändrade sig mne i alla fall spelade vi melodifestivalen efter det och jag vann tillsammans med lisa som jag hade på samma lag ett riktigt roligt spel haha :)

och för övrigt är jag less på arbetsförmedlingen och alla andra ställen hela veckorna är det samma sak. gå till ett ställe för att få ett papper till ett annat ställe för att få ett papper till ett annat ställe osv ändå händer ingenting mna blir så less dom borde inte tagit bort praktiken tycker jag det var i allal bättre än inget alls i alla fall :)

Idag tror jag att det inte händer så mycket ska väl åka och handla med pappa annars tror jag det blir att ta en prmenad bara för tt rensa tankarna lite bara. så en lugn fredag sen på kvällen blir dte väl att titta film elle rnåt bara :P

föressten ska jag kanske börja boxning om det finns nån nybörjargrupp i min ålder , det ni :P

men nu ska jag laga mat åt lillasyster för det lovade jag mina föräldrar eftersom ajg är dne enda som är hemma och hon ska på handbolls cupp i norge och måste äta innan hon åker iväg

men skriver senare hej då alla :)