måndag.

ja nu är de då måndag igen och tre dagar till julafton. idag kom underbara storebror till kiruna. ign det var så kul att träffa honom . det blir att umgås lite imorgon med honom samt under resten av tiden men måste passa på :)

annars har helgen besått av jobb och jobb och jobb samt lit hockey och på söndag var ja på stan md aria var kul at umgås med henne i alla fall var etttag sedan så var även föb elinn på jobbet och hälsade på

nu längtarjag tilll julafton som ett barn hahA MEN JA ÄLSKAR JULEN :)

på onsdag ska ja spela bingolotto på uppesittar kvällen med pappa rickard julia anna och lillgossenn så kul är deet :)

ne  nu göra annat hej då alla håll tummarna för att ja får min data snart tilbaka . den är död

hej då alla skriver igen snart så nsart ja kan


torsdag.

okej uppdateringsdax.

börjar med luleåresan.

i fredags åkte vi och de var riktigt trevligt med mycket julmusik i bilen och så där . vi stannade efter vägen och åt lite mat ochså sedan . när vi kom fram sade syster att vi kunde hämta gossen från dagis och de gjorde vi. han var så glad när vi kom och så fin i sin pepparkaksdräkt. och de var för att dom hade haft lucia som han hade den på sig han klädde på sig och följde med utan problem. men att hita rätt avdelningn var ett problem i sig. när vikom hem till syster satt vi mest och kollade barnprogram för oscar var ganska trött efter dagis sen kom jocke och vronica hem och de blev god at tillagad av syster grekiska köttfärsbiffar svamp oc lök och strips med god sallad riktigt gtt sen var de idol. och erik var bra så en lyckad fredag.

lördag var det julshopping som gällde pappaskulle handla men de lsuta med att han lessna och vi handlade åt han haha oscar blev ochså less och åkte hem med jhocke efter ett tag.
på kvällen var det hockey för mig pappa och julia. en riktigt lyckad match spännand ein i de sista modo vann med 2-1 efter förläng. synd attinte foppa spelade men men markus näslund var med så det var kul och mycket folk :)

söndag var de först storheden och sedan for jag pappa och julia till piteå. och dombhar så mysigt centrum dock var vi bara en snabb vända innan hockeyn piteå-kiruna började . matchen var bra men kirunas målvakt var katastrof tyvär stor förlust men en

måndag var det dags att fara hem menförst lite affärer och julklappsköp sen for vu hemåt vis ju var vi hemma eftr en lyckad resa.

sen ja kom hem har de varit jobb samt julfix hjälpt både mamma och pappa med granen vist är j duktig

nj nu iväg hejsvejs

söndag.

okej ja vet att det var dåligt med uppdatering på slutet men blir bättre ja lovar.

vad har hänbt sen sist då. jo förra veckan var det filmkväll med bästa elinn ;) trevligt trevligt blev lirte god thaimat till det. sedan bestod den helgen dessutom va nattjobb på larmet vilket var kul med lite omväxling mot hemtjänsten .
under veckan så har ja jobbat ..........som vanligt dessutom hunnit med att hälsa på hos min underbara mommo, och hos min mamma och mnin pappa dessutom hos syster, lämnade då en liten present til lillgossen. som han fick som en present typ välkommen till världen present sådär en månad sent haah men bättre sent än aldrig liksom.

dessutom går julklappsköpen framåt. nu har jag bara anna och julia kvar och mommo. sen även veronica. och kommer fredrik upp ska jag köpa nån liten julklapp till honom med. så lite duktig känner jag mig allt. visserligen är inte mammas och pappas betalda än men beror på att det är beställda så väntar på fakturan haha.
jag har dessutom beställt julskivor  haha. dom ska jag ta med till bilen så vi kan lyssna lite julmusik när vi far till till luleå nästa helg bara de hinner komma .så man får lite julstämmning haha. jag bara älskar julen det är så härlig tid :) hela familjen samlas ...... nästan, í alla fall man äter god mat och bara umgås   och dessutom blir det så fint ute med all julbelysning..........underbart är det :)

idag efter jobbet blir det hockey seedan bingolotto hos pappa ,ed han opch syster :)

nej nu fortsätta jobba vi hörs hej dåå alla