söndag.

Ja nu sitter jag på jobbet igen jobbar 7-17 idag sen ska jag till pappa ikväll och spela bingolotto ;) de blir nog trevligt det  ;)
igår jobbade jag ochså 12-21 och gud vad trött man blir dom skiften man blir slut och sen när man skulle flytta fram klockan nu natten som var innebar det att ja sov bara typ fyra fem timmar giss aom ja var trött i morse man ville liksom bara dra täcket över huvudet och sova . men bar samtidigt och jobba och ja kom till jobbet i tid ;)
¨för övrigt var det helt svart i stan igår när ja slutade jobbet och ja kan säga att det var rätt läskigt och och köra bil för man såg inte om de gick nå människor någonstans bara att hoppas på de bästa typ

i fredags for ja och tre av mina systrar till gve de var rätt trevligt men något var inte som de skulle med bilen ett tag men bra som ja är med biilar "host host" fixade ja det och vi tog oss hem haha men motorn och allt lät bra i alla fall ;) så de var lyckat

nästa helg är ja ledig i alla fall då rickard och camilla kommer från skåne hit på fredag skulle vi spela något tror jag och på lördag ut och pimpla om vädret tillåter sen på lördag kväll skulle vi väl ut :) ska bli så kul att träffa dem har inte träffat rickard sne julen och camilla inte sne i oktober så de blir skoj

sen i maj åker ja ner med tåg och stannar först hos anna sen vidare tilll rickard för att sedean bila upp med hna till kiruna de blir min smeester då ja jobbar hela sommaren men de blir nog skoj det ;)

nej nu äta lite yougurt sen fortsätta jobba ;) hej då alla

torsdag.

ja nu sitter jag i skolan ohc jobbar med miutt specialarbete eller ja de är meningen i alla fall haha men tog en paus och skrev lite här istället så.
idag är de skola till typ fyra sen börjar jag jobba kl sex till nio bara tre timmar , de går ganska snabbt tror jag   
inte mycket annat som händer idag ,r så var de skola, sen åkte ja till elinn och hon och hennes      pappa bjöd mig på mat de var riktigt snällt av den så tack så mycket. sen visade jag bilen åt elinn kanske inte så mycket att skryta med men den fungerar i alla fall. 

men idga vra ja med bilen till verkstan så dom kollade alla vätskor och oljan var helt slut så den fyllde dom på sen visa dom var hyaudrilikvätskan är och den behövdes inte fylla på så de var bra men nu är d einga problem med bilen vad ja vet så får se hur länge den håller haha 

i tisdags visade bilen åt anita ochså och hon tyckte den såg bra ut men vet inte om hon var ärlig men man kan hoppas haha , alltid lika trevligt de så ;)

nej nu ska jag fortsätta med skolan hhaa hej då alla

måndag.

ja helgen spenderadesute i byn med elinn, de var riktigt trevligt det faktiskt. de blev massa prat o allt, möjligt, spelande , promenad, lite skoter och bara umgås de var en underbar helg saknat att vara däär ju får se när ja åker med nästa gång ;) snart hoppas jag.

i söndags när ja kom hem måkte jag först till min pappa satt där ett tag seplade lite tv spel med pappa och småsystrarna sen åkte jag med mamma och dom till rautas och hämtade min bil, min första egna bil, den är inte nsyggaste bilen som finns inte bästa, men den är min egen första bil och till ja har råd med bättre duger dne är sån känsla att ha en aldeles egen bil ;) underbart haha
efter vi hämtat bilen och åkt runt lite beställde ja pizza och åkte till pappa och seplade bingolotto sen hem de rikitgt trevlig söndag :)

idag var det först skola sen därifrån till lombolo hemtjänst och ha bredvidgång de var nervöst kan ja säga men ja tror de gick bra imorgon ska ja dit och ha förmiddag hoppas de går bvra då med håll tummarna :)
sen efter det blir det hem en sväng sen hämta pappa och på kvällen träffa anita .

nej nu sova börjar ju sju god natt alla

Torsdag.

Ja idag har ja haft skola  blev äntligen klar med energidebatten satt tp två-tre timmar med den men läraren blev nöjd ochså så ;) de kändes bra
nu har jag specialarbetet som nästa projekt haha ;) den måste bli bra så ja klarar de haha
Efter skolan plockade elinn upp mig vi for till bolaget sen åkte hon hem ja gick och köpte mat sen gick jag till pappa och vi kollade lite bilar åt han innan jag han och julia  spelade tv spel Julia vann överlägset haha men hon ska få revanch.
Efter de gick julia och jag till kiosken sen så tillbaka till pappa.
sen plockade anita upp mig . vi åkte runt lite med bilen sen till coop ne vända där köpte vi lite bullar haha sen till henne och hämta min mössa sen hem till mig och drack te och åt bulla och kollade lite tv ;)
de var min dag

Imorgon blir de byn med elinn de blir nog trevligt som vanligt oavsett hur dte går haha..nej men de blir nog toppen. läste dock i elinns blogg att emma inte kommer till byn d evar lite trist när får man se henne egentligen haha var länge sne vi sågs nu ju :)

nej nu pack sen sova god natt alla

de mesta går min väg

ja måst esäga att allt verkar gå min väg nu  men inna ja återkomme rtill de sk aja sammmanfatta dagen

fört skola där gick allt som vanligt in´ga större katastrofer haha
sen jobbet och där gick ochså allt bra på rasten  plockade elinn upp  mig och vi for till henne och hon och hennes pappa bjöd på tårta för hennes pappa fyllde år så grattis Sten och tack båda två för tårtan den var supergod och får högsta poäng av mig :)
sen körde hon mig tillbaka till jobbet och kvällen förflöt somvanligt
och nu stte rjag här :)

nu till allt bra som händer

dom ringde från samordningen idag och frågad om aj vill gå bredvid på lombolo hemtjänst vilket ja väntat länge på att få så det var skönt. lite . nervöst är med ny personal och allt och emma ä rinte där heller vi går om varandra det var lite trist. men de går nog bra nästa måndag och tisdag ska ja var adär i alla fall

jag har äntligen hittat en bil ja ska köpa den får ja på nästa tisdag . helt underbart skkönt ska de bli ja ska posta en bild sen på den. men de är en citroen ;)

sommarjobbet är fixat dte blir på berga hemtjänst :) 8 veckor

jag trivs bra i min klass på skolan ,med dom flesta där är rikitigt trevliga männsikor ;) och ja känne rmig numer som en i gruppen ;) eller gruppen och gruppen men har oftatst någon att prata med och sådär ;)

idag vann jag på mitt odds haha lite extra cash alltid bra

de är det ja kan komma på nu mne som sagt de mesta går min väg nu vilket borde innebära att de snart komme rne ktastrof allt går liksom för bra helt enkelt haha ;)

till helgen blir de byn de ska underbart skönt längatr som tusan haha jag och elinn där ute de brukar gå som det går mne de brukar bli himla skoj ;)

det var allt för nu skriver igen imorgon :)

tisdag.

ja lite uppdatering då

helgen bestod som sagt av jobb.
av nästa vecka får jag den
igår måndag var det skola sen stan med pappa och syster som sprang två timmar för att hitta ett par skor till sin praktik herre gud säger ja bara . vilka problem hon hade att hitta några.
men i alla fall hittade hon ett par till slut .
så efter det gick jaaag och julia  till mommo som fyllde 79 år grattis mommo ;)
där var även mamma lisa min mosters hennes man och mina kusiner så såg dem ochså de var  roligt faktiskt ;)
sen efter dte for jag med mamma juia och lisa och kollade på bil jag och mamma provkörde den och idag bestämde ja m,ig för att köpa den , jag vet att det alltid är risker med äldre bilar men å länge dom rullar är ja nöjd så i början av nästa vecka får jag den de ska bli kul och skönt att äntligen få egen bil ...........hääääärligt ;)
sen efter de åkte ja till konsum  sen hem och såg slutet på hockeyn de var avgörande kvarts finalen mella linköping och skellefteå i linköping skellefteå låg under med 2-1  men kviotterade och matchen gick till förängning skellefteå avgjorde i 6:e perioden efter att verkligen ha kämpat dom förtjänade de var kul hoppas dom kan skrälla mot färjestad med i semin ;)

idag har ja haft skola sen åkte jag hem och tog d elugnt och sen har ja tädat lägenheten och tvättat de behövdes sen pratade jag med elinn som bjöd mig på tårta hos dom imorgon tyvärr kunde ja inte gå för jag jobbade vilket var trist  men tack för att du frågad elinn och kom i håg i fortsättningen att fråga mig i god tid ;)

till helgen blir de i alla fall att åka med elinn till byn de ska bli härligt ;) var ett tag sen ja var där så de blir trevligt de:)

men nu ska ja sova god natt alla

söndag.

ja nu sitter jag på jobbet , har rast  men tycker den var i tidigaste laget haha jobbar 7-17.15 då vill man inte ha rast halv tio men inget att göra åt ja tjänar pengar i alla fall
men har varit trött hela morognen kännt mig som en sombie typ.
fast skönt ändå att jobba förmiddag tycker jag man får ju vara hemma på kvällen men jobbigt att stiga upp. men nog har jag fina kollegor som tilllohmed erbjuder att hämta migpå moorgon så ja slipper gp de var snällt de ;) tack för fick ju sjuts på lörd oh söndag.  man är ju så seg så på morgon.

annars vet ja iinte vad ja gör ikväll men ska ringa elinn när ja kommer hem sen skulle ja eventuellt träffa anita sen så får se vad de blir.

ska åka och titta på en bil på tisdag hoppas den är bra :) snart kanske ja har en bil.
men hittad ene bil som verkade bra efter nån timme var den såld typiskt de ochså ;) men hoppas på den ja ska titta på . de är en cittra . kanske inte världens snyggaste men rullar den så är ja nöjd haha

igår var de festivalen . och ja tycker nog attr den som gick vidare inte var så dålig inte min favorit men ja tror den funkar utomlands i europa och ja tror den blir bra senare för hon har bra röst i alla fall . men man ser ju :)

nej nu jobba vi hörs alla ha det bra hej då

matte

ja nu sitter jag o skolan tänkte jag skulle hinna skriva ett snabbt blogginlägg haha . matte är verkligen råkigt ja är så less på alla x och y så de finns inte

men i alla fall så består helgen av jobb jobb jobb haha jobbar kväll idag och 7-17.15 på lörd och sönd . lite trist att promenera så tidigt till jobbet men men och sen kunde ja inte följa med till byn heller men nästa helg åker jag med elinn om vädret inte är superdåligt haha fast då kan man ju sitta inne vid elden haha nej men de blir nog bra. var länge sne ja var där ute så ska bli kul att åka dit igen ser fram emot det

och ingen bil har ja hittat ännu hojja vad trist vill ha en nu ingen annan som hittat en passande åt mig meddela mig då isåfall. nej nu tillbaka till matten vi hörs alla hej då

elinn ja ringer dig under helgen ;)

tisdag

ja nu är det tisdag och ja slutade tidigt eller slutade gjord ejag inte men fick jobba hemma ooch de inte smart av mig för hemma får jag inget gjort så imorgon blir det att  jobba i skolan sista lektionen så ajg faktiskt får något gjort på specialarbetet , jag känner att jag börjar halka efter med de nu faktiskt ska snart lämnas in ju ,men hur ska jag hinna de är frågan haha ja på något sätt ska de väl gå i alla fall

annars är väl största projektet nu att hitta en bil nu de är de inte lätt det finns många mne i min prisklass har nästan alla något fel och de är trist om dom har det så man direkt men såg en bil nyss en saab som verkade nra kanske ska ringa på den fast den drar väl mycket soppa och de är inte roligt men men ser ju vad jag hittar förhoppningsvis någon i alla fall

annars händer inte mycket just nu förutom skola och jobb så skönt att vara ledig en kväll och bara vara de är rikitgt skönt åt precis så är ganska proppmätt haha
imorgon eller på torsdag ska jag fixa gymkortet i alla fall skönt de i alla fall så ja kan börja träna igen måst komma i form
och elinn hur gick demed vår promenad när ska vi ta den egntligen ;)
nej nu duscha sen se andra avenyn  hej då alla

jadå

ja idag berättade pappa att han pratat med verkstaden och de var ingen ide att repa felet på bilen så han ska föra den till skroten. så jag fick uppgift att åka och tömma den idag. och jag måste erkännna att de kändes lite trist han har ju haft den sju år och bilen blir trots allt en del av familjen  och de var med den jag lärde mig köra bil och fixade körkort har spenderat enormt mycket tid där under övningskörningen haha komme rnog sakna den men den var slut och sönderrostad så bara att acceptera de helt enkelt
nu är jag ute efter ne gen bil får se när man hittar de då snart hoppas jag.

igår träffade jag elinn först kom hon hit sen åkte vi ut och kollade bilar på bilhandlarna . man måste få drömma sen var vi på ica och sen åkte vi hem till mig och klippte mitt hår sen blanda vi supergoda smothies de var riktigt trevligt den onsdagen

så de  var allt för nu de blir tvn sen sova och hoppas på jobb till helgen hej då alla

lista från elinn

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

har ingen bok just här haah läser typ inte böcker

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

luft haha
3. Vad var det senaste du såg på tv?

plus på svt

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

21.20 den var 21.24

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

tvn

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

nyss kom från konsum

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

blocket söker en bil
8. Vad har du på dig?

jeans och pike

9. Drömde du något inatt? I så fall - .vad?

kommer inte ihåg riktigt
10. När skrattade du senast?

tidiagre idag åt min syster

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
typ inget

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Ehh...Vad räknas som konstigt egentligen?.. 

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Bättre än inget.

14. Vilken var den senaste film du såg?

irene huss

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
jag skulle skaffa en ny bil en helt ny. sen hjälpa dom i min familj med de dem behöver en ny bil åt pappa och mamma , repa pappas lägenhet sakffa frtidsstuga. bjuda mina systrar på shopping resa sen dela med mig till dom som förtjänar de och samla min familj och vänner på fest eller middag sen spara resten

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

har opereat bort halsmandlarna när jag var liten

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

fred i världen typ.

18. Tycker du om att dansa?

på fyllan haha men skulle vilja kunna dansa
19. George Bush?

nej tack..... han satsar bara på krig Blä. 
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

pojke: Noah, kevin,melker,melvin,charlie ,eddie
 Flicka: Michelle,Alicia,agnes,greta
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

jo de skulle jag vilja prova

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

ingen aning


dagen efter

ja nu sitter ag här igen och skriver vad har jag gjort under helgen då jo på fredag var det först skola sen buss till icasignalen sen till stan igen sen var jag på stan mötte sophie så földe med henne och tog en fika de var trevligt faktiskt inte sett henne på typ ett år så de var trevligt sen gick  jag med frida och julia på bio och såg filmen män som hatar kvinnor den var riktigt bra faktiskt trodde den skulle bli seg när den var 2 timmar och 30 min lång men den var riktigt bra så får nog 4 plus av fem möliga sen den cag och frida till migg och såg en irene huss film den var ochså bra men dom filmerna är bra de visste ja sen tidigare haha 

på lördag åkte jag först till stan gick på domus och sen promenerade ag till jobbet efter obbet hämtade mamma mig och vi hämtade julia och frida och åkte och beställde pizza sen på kvällen blev de utgång för mig och syster till ferrum där ag skulle se shanes och e gorde ag eller första gången så hann ja bara se typ fem låtar men dom uppträdde en gång till vid ettt så då hann a se hela uppträdandet och dom var riktigt bra haha 
men ag säger en sak man ska aldrig ha med bankomatkortet ut på krogen  för ag vill inbte veta hur mycket pengar ja gorde av med där ute hoja de var trist men hade en rikigt kul kväll och träffade många a kände som a had emassa diskussioner med haha men nu blir det lugnt och bara jobb helegerna fram till första helgen i april då de blir utgång nästa gång när rickard och camilla kommer till kiruna men ingen alkohol innan de haha och då blir de lite mindre än igår för baksmällan som ja haft idag avr hemsk ja brukar aldrig ha baksmälla men de här var hemskt   min värsta dagen efter haha  men kul var det ändå på lördagen i alla fall :)

söndag ja det var baksmälla de som sagt men lite annat hann ag med
sophie tittade förbi och kollade hur jag bodde sen promenerade vi till coop  och jag handlade annas present från mig och rickard som bestod av ja de skrive ra inte ifall hon tittar men de tror a inte men varför chansa haha
sen földe ag sophie hem tillsammans med syster sen plockade mamma upp oss från ullspiran och vi pkte på konsum för syster skulle handla chips och cola som hon och hennes kompis skulle ha till sin filmkväll haha
sen åkte ag hem och här sitter ag nu med smulan ska se lite film sen sova ska upp och jobba imorgon men måste fylla i lönerapporterna först och lämna domin imorgon så ag får lön de kan behövas efter gårdagskvällen haha

föressten ska ag fixa gymkort igen behöver träna innan a totalt sväller upp haha så de ska bli kul :)

tänkt ringa elinn men nu vågar a inte ifall hon sover kan ringa imorgon :) behöver prata av mig lite

nej de var allt för nu he då alla ha det bra vi hörs