onsdag.

Lite dålig uppdatering på senaste tiden men det har sin förklaring. faktiskt denna gång.

Förra veckan låg jag nämligen sjuk måndag till fredag . Magsjuka......usch säger jag bara men nu klanske jag haft mitt för i år. Men kändes segt .....kunde som inte ens äta något i matväg på en vecka så lyckan var stor när jag kunde äta igen haha nog om det

Annars har det inte hänt mycket. mest jobb faktiskt.

Julen närmar sig med stormsteg, på söndag är det redan första advent......så ska väl börja med julpynt i lägenheten till helgen och julklappar ska jag börja köpa börja få lite panik men men det löser sig haha . Har börjat bestämma vad jag ska köpa till några i alla fall så man ser ju vad det blir :)

Var igår hos mormor som är på lassarettet .. får se hur länge hon kämpar på min älskade mommo. Du ska jag veta att jag tänker på dig i alla fall....hela tiden .

Nej nu ska jag fortsätta jobba skriver mer senare

torsdag.

Ja nu sitter jag på jobbet igen jobbar idag och imorgon sen ledig ska bli så skönt, de senaste 17 dagarna har ja jobbat 16 så börjar känna mig rätt slut i kroppen . ledighet here i come.

igår var det jobb till fyra sen och köra syster och handla sedan med mamma och hälsa på mormor sen hem och se efterlyst.

Idag blir det jobb sedan kolla in clas olssson lite som öppnar idag sen med pappa och handla sen får jag se vad som händer.

imorgon är det hockey Kiruna Björklöven hoppas kiruna vinner yeey ;) haha sen ska jag njuta av ledig helg och på söndag ska jag fira pappa då är det fars dag :)

nej nu ska jag se vad de andra gör skriver senare


Fredag.

ja nu sitter jag här igen. blir jobb hela helgen igen . ledig på måndag skönt.

igår var jag och och lisa och kolla robinsson med veronica och oscar. isabell sov då så. men det var riktigt kul att träffa dem mitt bland allt jobb. han är så duktig, oscar så. så det var en riktig myskväll. var även  med anna lisa och alexander på stan och försökte hitta en jacka åt anna sedan var vi på coop och handla ochså .det var väl de som hände igår.

Idag har jag varit med anna lisa och Alexander och tittat en lägenhet på terassen får se om jag får den visserligen en mindre etta än den jag har men ändå den har ju mycket bättre hyra så ;) och den var fin så men man ser ju hur det blir ;)

ikväll blir de nog bara lite film och sånt när jag kommer hem har sovmorgon imorgon börjar elva först så det blir skönt ;)

tisdag.

sitter på jobbet igen är inne på sjudagarsveckan nu den börjar med tre kvällar lite segt men blir ju mycket timmar ändå. har dessutom jobbat helgenm på berga och nästa helg på larmet . men sen ska jag vara ledig en helg är det tänkt

annars händer inte mycket just nu. köpte en ny vinterjacka i helgen känns segt att slösa 900 på en jacka men samtidigt måste jag ha en jacka så det får gå faktiskt är ändå nöjd med den så ;)

har även blivit erbjuden en lägenhet på terassen 9 men deen bvar bara 25 kvadrat och dyarare än den jag har nu så får se hur det blir med den . ska fundera till torsdag.

syster och syskonbarn har kommit från luleå och hoppas jag hinner träffa dem , tänkte kanske på torsdag då jag slutar redan  tolv då men man måste se hurdet passar för dem . men skulle vara kul ändå.

har ochså börjat fundera på julklappatr men får se vad det blir för något. men lite funderande ändå

nej nu jobba vidare hej då alla